Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes incelek alternatív univerzumban élnek?

Figyelt kérdés
Mikor olyan kérdéseket olvasok hogy a nők 60% vagy 80%-át a pasik 20%-a dugja vagy nem jönnek össze melósokkal stb, olyan érzésem támad hogy nem e világhoz tartozunk mivel az ismerettségi körömben szinte mindenkinek van párja még a nem éppen előnyös külsejű férfiak túlnyomó többségének is. Meg szerintem értelmes embernek nem kell ezt részletezni, elég csak körülnézni az utcán meg ugye baráti vagy ismerősi körben, mennyi átlagos vagy akár csúnya, nem gazdag, nem különösebben ‘menő’ ferfinak van nője.

2021. aug. 21. 10:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
2-hogyne a szocializációjuk (meg még jóég tudja milyen izzadságszagú szakszó hangzású dolog)miatt nincs nőjük, még véletlen sem azért mert nem elég jóképűek... Kár az erőltetett magyarázatokat gyártani mert ez is csak olyan röhejes süketelés mint mikor az unokája korú csajszikkal szimultán kavaró dúsgazdag törpapáért a "verhetetlen humora" miatt vannak úgy oda. Tehát ácsi! Lehet az incelnek rossz szocializációja meg a törpapának is remek humora, de nem az az igazi ok, max a "hivatalos"
2021. aug. 21. 12:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

1-et én egyből felpontoztam, de a többiek másként gondolják

Az ő bajuk

4-es ha megosztanád nekünk hol milyen incel fórumok vannak, ahol ilyen förtelemre találtal az jó lenne! Privát fórumok és te csak úgy bújod ezeket nőként?

Itt valami nem kerek, főleg hogy incelként nem is hallottam még ilyenekről

Nekem az incel fórum a gyakori maga

2021. aug. 21. 12:17
 13/19 A kérdező kommentje:

11

De a szépség mindenkinél eltérő. Nem lehet megállapítani a férfiak hierarchiáját mert minden nő külön személyiség így mindegyiknek más férfi tetszik..tudod, a szépség szubjetív.

2021. aug. 21. 12:18
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
11 vagyok. A nem felszínes nőből kétfélét ismerek. Aki felszínes csak letagadja, illetve akinek ketyeg a biológiai órája és felfogta hogy már úgyse jön érte Ricsárdgír mint a Micsoda nő c filmben. De az idő előrehaladtával az incelek száma is csökken: középiskola-egyetem tájékán fiúk többsége az, 40év körül már csak mutatóban vannak
2021. aug. 21. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az itteni incelek egészen másként tapasztalják ezt kérdező

Magyarázhatod, mert szépen hangzik, de a tapasztalatok rácáfolnak

2021. aug. 21. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

4.

Az a beteg aki ilyeneket olvasgat. :D

2021. aug. 21. 12:35
 17/19 anonim ***** válasza:

#9: "4-es tényleg léteznek ilyen incel fórumok? Én ezt nem tudom elhinni. Linkelj már vagy kettőt, akár privátban is. Szerintem ilyen fórumokat egyik webhely szolgáltató sem engedélyezne."

Hát épp ez az, hogy mégis létezik, csak folyton megszűnik, majd másik néven újra létesül. Nem hiszem el, hogy soha életedben nem hallottál még a 2 a ki tudja hanyadikon chan nevű fórumokról. Ezeknek pont azért változik folyton a neve, mert ahogy te is írtad, a rajta megjelenő egyre durvább tartalmak miatt a webhely szolgáltató újra és újra betiltja, de ennek ellenére megint csinálnak egy újat. A legismertebb neve 4chan volt, de aztán lett 16chan, majd 32chan, és a fene tudja, hogy most hol tartanak. Ha tényleg érdekel, akkor majd rákeresel, és aki keres, talál.

2021. aug. 21. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 voltam, kis kiegészítés, bár pont 10 éves cikk a témáról:

[link]

2021. aug. 21. 19:23
 19/19 anonim ***** válasza:
47%

Ezek nem incelek, csak őket lárod benne most is

Emellett külföldi oldalakról beszélsz, de a hazai viszonyokból kellene kiindulni

Tipikus incelgyűlölő sz@rságokat hordasz össze 18#

2021. aug. 21. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!