Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes incelek alternatív univerzumban élnek?
1-et én egyből felpontoztam, de a többiek másként gondolják
Az ő bajuk
4-es ha megosztanád nekünk hol milyen incel fórumok vannak, ahol ilyen förtelemre találtal az jó lenne! Privát fórumok és te csak úgy bújod ezeket nőként?
Itt valami nem kerek, főleg hogy incelként nem is hallottam még ilyenekről
Nekem az incel fórum a gyakori maga
11
De a szépség mindenkinél eltérő. Nem lehet megállapítani a férfiak hierarchiáját mert minden nő külön személyiség így mindegyiknek más férfi tetszik..tudod, a szépség szubjetív.
Az itteni incelek egészen másként tapasztalják ezt kérdező
Magyarázhatod, mert szépen hangzik, de a tapasztalatok rácáfolnak
4.
Az a beteg aki ilyeneket olvasgat. :D
#9: "4-es tényleg léteznek ilyen incel fórumok? Én ezt nem tudom elhinni. Linkelj már vagy kettőt, akár privátban is. Szerintem ilyen fórumokat egyik webhely szolgáltató sem engedélyezne."
Hát épp ez az, hogy mégis létezik, csak folyton megszűnik, majd másik néven újra létesül. Nem hiszem el, hogy soha életedben nem hallottál még a 2 a ki tudja hanyadikon chan nevű fórumokról. Ezeknek pont azért változik folyton a neve, mert ahogy te is írtad, a rajta megjelenő egyre durvább tartalmak miatt a webhely szolgáltató újra és újra betiltja, de ennek ellenére megint csinálnak egy újat. A legismertebb neve 4chan volt, de aztán lett 16chan, majd 32chan, és a fene tudja, hogy most hol tartanak. Ha tényleg érdekel, akkor majd rákeresel, és aki keres, talál.
Ezek nem incelek, csak őket lárod benne most is
Emellett külföldi oldalakról beszélsz, de a hazai viszonyokból kellene kiindulni
Tipikus incelgyűlölő sz@rságokat hordasz össze 18#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!