(Harry Potter) Ha az összes jelentős szituációban Ginny Weasley lett volna, mik történtek volna?
Egészen pontosan úgy értem, hogy Harry helyett ő van az események középpontjában, minden ami Harryvel illetve körülötte történt, azokat most szépen írjuk át, cseréljük ki: Ginny Weasley és a bölcsek köve, Ginny Weasley és a titkok kamrája stb...
Miket tett volna, mondott volna, hogyan vélekedett volna, hogyan érzett volna, milyen megoldásokat talált volna ki különböző helyzetekre, kivel milyen viszonyban lett volna?
Szóval hogy nézne ki a történet Harry helyett Ginnyvel?
Jó, ezt értem, de mégis, az egyes szituációkban ő "mit-hogyan-merre" tett, mondott, gondolt volna? Afféle alternatív univerzum, minden ugyanat, csak Ginnyvel a fszerepben?
Tehát pl. most rögtönzök pár példát:
- Ő hogy viselte volna Vernon bácsiékat?
- Mihez kezdett volna a trollal?
- Hogyan vette volna az akadályokat a bölcsek kövéhez?
- Mit szólt volna Dobby felbukkanásához?
- Tudná vezetni a repülő autót?
- Hogyan verekedné ki magát az Aragog féle kalandból?
- Hogyan küzdene meg a Baziliskusszal?
- Hogy viselte volna Marge nénit?
- Élvezte volna az utazást a Kóbor Grimbuszon?
- Elege lett volna a jóslástanból?
- Tudna bánni Csikócsőrrel?
- Hogy zajlott volna a szellemszállás/vérfarkas/dementor kaland Ginnyvel a főazerepben?
- Hogyan küzdött volna meg az egyes próbákkal a Trimágus Tusán?
- Hogyan menekült volna meg a temetőből? (tegyük fel, valahogy sikerül neki)
- Vajon ő is megvédte volna Dudleyt a dementoroktól?
- Ő is ugyanúgy csatázottt volna Umbridgedzsel és ő hogy viselte volna a kínzásokat?
- Nyomozott volna Malfoy után, ha igen, hogyan?
- Mi lett volna, ha ő kíséri el Dumbledore-t a barlangba?
Végül pedig:
- Miután teljesen magára marad, hogyan küzdötte volna végig az akadályokat a horcruxok felkutatása során?
- Legyőzte volna Voldemortot?
Némelyik kérdés lehet, kevésbé lényeges, csak hirtelen hasból írtam párat.
Van kedve bárkinek fantáziálni? Akár neked, aki írtál? Amúgy köszönöm, hogy írtál! 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!