Könyveket hol lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Rengeteg egyszer olvasott, hibátlan állapotú könyvem van, amiket szeretnék jelképes áron eladni. Hol tudnám meghirdetni őket? Jófogás, Vinted, Moly nem nyert. Tudnátok ajánlani Facebook csoportot, vagy más online felületet, ahol nagyobb eséllyel találhatnának új gazdát a könyvek?tegnap 09:57
2/6 anonim 

válasza:

Sehol.
Nekünk van vagy 500.
Örököltük.
Könyvespolccal együtt hirdettem 65-ért,a kutyának se kellett...
Néztem a neten, hogy vannak antikváriumok,amik örökség könyveket felvásárolnak,hát lehet, hogy az lesz a vége, hogy vigyék akár potom pénzért is, csak ne a helyet foglalja
3/6 anonim 

válasza:

Vinted miért nem jó? Én ott rengeteg könyvet adtam már el, és venni is ott szoktam.
4/6 Kedves Vezető 

válasza:

Facebook csoportok, bárki viazonteladó nepperként fogja megvenni semmiért.
Én úgy szoktam hirdetni hogy ha nem viszik el, akkor inkább eltüzelem, mint hogy más keressen rajtam.
5/6 anonim 

válasza:

Antikvárium? Bolhapiac? Igaz, bolhapiacon gályázni kell vele, mire vevöt találsz a könyveidre. Akár 1 évig is hordhatod, mire gazdára lel, de hátha.
6/6 anonim 

válasza:

Próbáld meg eladományozni könyvtárnak, antikváriumnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!