Hol tudok eladni használt könyveket?
Figyelt kérdés
Vinteden kívül. Mit javasoltok?2023. aug. 7. 15:31
1/7 anonim válasza:
De szerintem ez csak trükk, hogy beférkőzzenek hozzád. Használt könyvet már az antikváriumok sem szoktak venni magánemberektől.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a keresőt én is tudom használni. Viszont ott nem biztos, hogy olyan oldalakat találok, amik tényleg jók. Emberek véleményére, javaslataira, tapasztalataira lettem volna kíváncsi.
2023. aug. 7. 15:42
3/7 anonim válasza:
Facebook marketplace és jófogás.hu, én ezeken keresek vagy hirdetek.
4/7 anonim válasza:
Vintedhez hasonló a gardrobcsere.
Azon is van már kisállat felszereléstől lakberendezési cuccok is. Próbáld meg ott
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2023. aug. 7. 20:41
7/7 anonim válasza:
Antikváriumok vesznek magánembertől is könyveket, nyilván nem adnak annyit, amennyiért te el tudod adni őket, mert nekik is keresniük kell rajta. Előnye, hogy jó eséllyel több könyvet el tudsz nekik adni egyszerre. Egyébként marketplace, jófogás, illetve vannak eladó könyves facebook csoportok. Ennek az a hátránya, hogy egyesével adogatod el a könyveket általában és neked kell a vásárlókkal egyezkedned, postáznod, személyesen átadni. Ha van türelmed és időd, akkor ez jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!