Hol tudnék eladni könyveket?
Figyelt kérdés
Antikvárium és online oldalakra gondoltam.2023. jan. 30. 20:32
1/4 A kérdező kommentje:
Antikváriumra lennék kíváncsi leginkább, hogy van ilyen, ahol elfogadnak-e könyveket.
2023. jan. 30. 20:34
2/4 anonim válasza:
Szerintem, bármelyik antikváriumban megpróbálhatod. Gyakran szoktam látni az utcán is különféle hirdetéseket, hogy magánszemélyek régi könyveket vásárolnak.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyeneket. Az antikvárium csak olyanokat fog átvenni, amire van kereslet. Ráadásul gombokért, nagy dolgokra ne számíts. Vannak a Facebookon is könyves csoportok, vatera, moly, stb.
4/4 anonim válasza:
Moly.hu ha van helyed tárolni, és időd a postára/foxposthoz/packetához járni, illetve ha van türelmed. Egy éve vagyok fent molyon, eddig olyan könyveimet vitték el, amikre nem is gondoltam volna. (helyi antikváriumot nem tudom, az antikvarium.hu jelenleg nem vásárol fel könyveket, próbálkoztam náluk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!