Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Moly.hu-n hogyan lehet könyvek...

Moly.hu-n hogyan lehet könyveket eladni, kell ahhoz valami fizetős tagság, hogy én ott tudjak eladni könyveket?

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. A könyvek adatlapján van egy olyan gomb, hogy "Most szereztem meg". Ha arra rákattintasz, elvisz egy másik oldalra, ahol a te könyvpéldányodat mutatja. Ott van egy olyan szürke gomb, hogy "Eladó", és egy olyan, hogy "Elcserélhető". Ha eladni szeretnéd, akkor az előbbire, ha elcserélni, akkor az utóbbira kattints, ha pedig vevő vagy mind a kettőre, akkor mind a kettőt nyomd meg. Onnantól kezdve a te példányod, mint eladó könyv, megjelenik mindenkinek a te példányod.
2022. febr. 10. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, először természetesen regisztrálj be, de nem kell semmi fizetős tagság hozzá, nyugi.
2022. febr. 10. 17:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Abban tudnál segíteni, hogy miért rak rá még plusz 1000 forintot az eladó könyvemre? most töltöttem fel és 1000 forintért szeretném eladni de valamiért 1000+(1000)=2000 forintra teszi ki :/
2022. febr. 10. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fú, gőzöm sincs. Vagy bugol (bár őszintén kétlem, hogy ilyesmi baja lenne a Molynak), vagy te nyomsz félre. Elvileg nem kéne ilyet csináljon, legalábbis nem tudok róla. Próbáld meg újra, kétszer is ellenőrizd, hogy mindent jól csináltál, írj az adminoknak. Vagy először nézd meg a súgóban, hogy mit merre kell.
2022. febr. 10. 18:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Utana ramentem a konyvre es ott megneztem a molyok altal eladott konyveket es ott meg ugyan ugy a rendes 1000 forintot irja ki csak nekem irta ki valamiert tobbnek.
2022. febr. 11. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbálj más árát. 1100, vagy ilyesmi
2022. febr. 11. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm 1-es válaszoló!

Rettentően egyszerű, de a Moly.hu-n rettentően bonyolultan van leírva a menete.

2022. okt. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!