Ha letöltök egy fizetős e-bookot, azt kinyomtathatom? Vagy az szerzői jogba ütközne?
Van egy könyv ami olyan információkat tartalmaz amikre szükségem lenne. De csak az USA-ból lehetne megrendelni és drága, 40 dollár, de a szállítással meg vámmak gondolom jóval több is lesz. Meg ki tudja mikor érne ide.
De E-bookban is le lehet tölteni, úgy meg csak 15 dollár.
De akkor már jobb lenne papírformátumban, mint monitor elött.
Formátumtól meg másolásvédelemtől függ, mennyire tudnád egyszerűen és értelmezhető módon kinyomtatni.
Nem tudom honnan rendelnéd, de biztosan van rá még szállítási költség is? Ekkora értékre egyébként szerintem nem fizetnél vámot még.
A Bookdepository-t nézted, nincs-e olcsóbban?
Az USA-ból rendelném, szóval gondolom nem lehet olcsó a tengerentúlról szállitani.
Nincs fenn a Bookdepisitoryn, egyedül az író weboldalán találtam meg.
Akkor lehet,, hogy ki sem tudnám nyomtatni rendesen?
Szerintem nem lehet kinyomtatni. Van más e-bookod már? Vagy ha ismerősödnek van, nézd meg, ki lehet-e nyomtatni.
Egyébként hamar ideér az USAból, nekem 1,5-2 hét alatt ért ide könyvem, Amazonon rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!