Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes incelek alternatív univerzumban élnek?
Igen, az incelek egy alternatív univerzumban élnek. Fogj velük kezet, mert te is pont annyira alternatív univerzumban élsz.
"ismerettségi körömben szinte mindenkinek van párja még a nem éppen előnyös külsejű férfiak túlnyomó többségének is"
Szóval, az ismertségi körödben alig van egyedülálló? Nálad az emberkék szinte fixen egyik kapcsolatból a másikba ugrálnak vagy ez hogy valósul meg?
A való életben van egy csomó egyedülálló és egy csomó kapcsolatban élő. És igen, a kevésbé előnyös külsejű embereknek jóval nehezebb az ismerkedés.
"Meg szerintem értelmes embernek nem kell ezt részletezni, elég csak körülnézni az utcán meg ugye baráti vagy ismerősi körben, mennyi átlagos vagy akár csúnya, nem gazdag, nem különösebben ‘menő’ ferfinak van nője."
Az a baj, hogy itt sokan pont ugyanúgy toljátok, mint az incelek. Jöttök ezzel, hogy nézzen körül az ember, de ha körülnéz akkor sem azt nem látja teljesen, amit az incelek, sem azt, amit ti. Full szélsőségekben tolja itt mindkét csapat.
Nekem a környezetemben a csúnya pasik egy nagy része szűz közel harminchoz is. A többi csúnyának kb. 1-1 kapcsolat jött csak össze. Sok átlagos srác is kínlódik egyedül éveken át. A környezetemben csajok mesélik vagy döbbennek le, hogy milyen jellegű srácoknak sem megy az ismerkedés.
Az a baj, hogy az incelek azt NEM AKARJÁK LÁTNI, hogy nem minden nő anyagias, felszínes, stb, ti meg azt NEM AKARJÁTOK LÁTNI, hogy egyes nők azok és nem egy csettintésre megy a férfiaknak a csajozás.
Az összes incel alternatív univerzumban él.
És nem emberek. Bújtam elég incelfórumot, zártakat. Ezek nem emberek, hanem borzalmasan beteg lények, akiknek örömet okoz mások szenvedése. A legtöbbjük pro rape, és pedofil. Olvastam olyanról is, aki beszámolt arról, hogyan abuzálja a húgát rendszeresen. Nem tudom mennyire volt fantázia.
Kérdező, mindenki egy alternatív univerzumban él, amelyet a saját személyes tapasztalatai alapján alkot meg. Valakinek az incel elméletek illeszkednek a világképéhez. Másoknak teljesen ellentétes a világképük.
Akárhogy is, ahhoz, hogy egy ember világképe változzon, ahhoz személyes tapasztalatokra van szükség. Senki nem fog másként gondolkodni néhány anonim fórumozó kommentjei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!