Jobban örülnél neki ha Svájcban születtél volna?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 04:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
55 szavazat
1/16 anonim válasza:
Igen. Határozottan. De lassan beérném már egy szlovákiával is. Ott is jobb mint itt.
2/16 anonim válasza:
Nem.
Mondjuk Svájcban lehettem volna szegények gyereke,míg mondjuk Magyarországon egy gazdag vállalkozóé vagy politikusoé volt kommunistáé aki elvitte gyárakat földeket stb ezeknek a kölykei egy életre pénzbe fürdenek
3/16 molnarmarcell21 válasza:
Természetesen minél jobb az életszínvonal, annál jobb az embernek, nem?
Ha lesz gyerekem, akkor komolyan fontolóra fogom venni, hogy épp emiatt Észak- vagy Nyugat-Európába költözzek.
4/16 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel. Úgyis mérnöki diplomám lesz, szóval itt is jól fogok élni, nekem meg a családnak a taníttatás nem kerül sokba (persze Fortuna asszonyság is besegített ebbe), szóval nincs gond azzal, hogy ide születtem.
5/16 anonim válasza:
"De lassan beérném már egy szlovákiával is. "
Én már lassan szomáliával is beérném vagy pakisztánnal, ott is jobban élnek.
6/16 anonim válasza:
4! Csak mondjuk Svájcban egy kukás él azon az életszínvonalon, amin te fogsz egy mentős meg kétszer annyit keres mint nálunk egy főmérnök.
7/16 anonim válasza:
Így van 6. A magyarság beéri kevéssel is. Ami itt a csúcs az picit arrébb csak a legalja.
9/16 anonim válasza:
Ennél a fideszes putri diktatúránál még kb. lassan Afrika is jobb, nem hogy Svájc, komoly mentális gondok vannak azzal aki szerint nem Svájcban jobb nagyságrendekkel az élet.
10/16 anonim válasza:
Nem, mert akkor nem lennék magyar. Ennek a sok hozzászólónak egyáltalán nincs magyarság tudata, nemzeti érzése. Sajnos. Csak a pénzt látják maguk előtt, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!