Ha választhattál volna, melyik országba születtél volna? Miért?
Figyelt kérdés
És most, kérlek, kíméljetek meg a hungarista: "márpedig én akkor is Magyarországot választottam volna" hozzászólásoktól, jó? ;)2012. júl. 14. 13:51
1/16 tetro válasza:
Valahová Dél-Amerikába. Ahol nem fúj mindenki mindenkire, ahol nem kell dzsipekkel licitálni az egora, ahol nem lesz valaki attól bűnöző, hogy barnább vagy világosabb a bőre.
3/16 A kérdező kommentje:
Én NY, de ott is a fejlettebb, nem gettos részére, vagy New Jersey :D Nagyon tetszik a nagyváros.
2012. júl. 14. 14:01
5/16 A kérdező kommentje:
OK, de abból már tudod, hogy az USA-ba születtem volna. Csak nem akartam így mondani, mert akkor tuti lenne, aki beleköt, hogy de ott is vannak fejletlenebb államok. Ezért így pontosítottam.
2012. júl. 14. 14:06
6/16 anonim válasza:
Oh miért?
Canada gyönyörű hely. Befogadóak mindenkivel aki akar dolgozni hisz kanadát is
bevándorlók alapitoták.
Rengeteg nemzetiségű ember elvan egymásal fehér,sárga fekete.
Nekem olyan érdekes volt látni fehér férfi kinai feleségel.Fehérbőrű nagymama babakocsiban toja az unokályát aki fekete bőrű.
Sokakat ez elborzaszt otthon de itt anyira természetes.
Munka morál a főnök embernek néz nem hajtanak mint az állat.
Bérezés nyugodtan élsz mindened megvan...
7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy Kanada is nagyon tetszik és igen, oda könnyebb a kijutás, de még nem tudom eldönteni...
2012. júl. 14. 14:14
8/16 anonim válasza:
Magyarországra. Ugyanis ott a legjobbak a földrajzi adottságok és egy hazaszerető hősies nép lakja!
9/16 anonim válasza:
Svájcba. Tisztességes, becsületes, nyugodt társadalom, gyönyörű ország, sokféle nyelv és kultúra békésen megfér egymás mellett.
10/16 anonim válasza:
"Valahová Dél-Amerikába. Ahol nem fúj mindenki mindenkire,"
Azért lövöldöznek az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!