Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon az iszlám országokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az iszlám országokban is előfordulnak incelek?

Figyelt kérdés

Mert ugye az iszlám tiltja a házasság előtti kapcsolatot...és házasság kötéskor a férj hozományt fizet a feleségnek. A házasságok többségét a szülők, rokonok hozzák össze, de ugyanakkor egyik fél sem kényszeríthető házasságra, annak akarata ellenére (vagyis én így olvastam).

Ezeket figyelembe véve ezekben az országokban is előfordulnak olyan férfiak, akik akaratuk ellenére cölibátus-ban élnek?

2021. aug. 20. 15:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ha jól értem, akkor ezekben az országokban sem biztosítanak minden jött ment férfinak nőt, hanem általában azoknak akik valamilyen vagyonnal rendelkeznek (de ez általában a középkorban is így volt). Szemben azokban az országokban ahol már kinőtte magát a feminizmus és a nők is ugyanolyan állampolgárok mint a férfiak ezért maguk választhatnak párt (akár a gyári munkás Józsit) vagy akit akarnak.

Akkor azt nem értem, hogy miért olvasni olyanokat akik a feminizmust szidják és a nők jogainak elvételével próbálnának javítani a párkapcsolati életükön?

2021. aug. 20. 16:19
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

"ezekben az országokban sem biztosítanak mnden jött ment férfinak nőt,"

Sehol sem "biztosítanak"" nőt, inkább az űrbe kéne kilőni azokat, akik szerint nekik biztosítani kéne nőt. Menjetek a nő áruházba aztán vegyetek egyet. Ja, hogy csóró is vagy!. Mindegy, mert nőáruház sincs.

2021. aug. 20. 16:29
 13/20 Lachesys ***** válasza:
91%
Mondjuk az érdekelne, hogy aki lepontozta a valaszom (én voltam aki nőként inkább szabad maradna és nem nálánál hulyebb férfiak dirigalasa alatt élne) az mégis milyen lelki világgal rendelkezik. Ki az, aki szerint rendben van, hogy csakis a neme miatt pl egy hott hülye közmunkás pasi dirigalhatna nekem, aki orvosit végzett?? És most amúgy nem a diploman van a hangsúly, hanem hogy csak a neme miatt lenne felsőbbrendű valaki, aki adott esetben feleannyit se ér mint én...
2021. aug. 20. 16:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem egységes ilyen szempontból sem az iszlám világ. A szovjetizált muszlimok(Azerbajdzsán, Kazahsztán stb.-re gondolok, nem az olyan fundamentalista terroristafészkekre mint Csecsenföld) randizási szokásai általában nem sokban különböznek a mienkétől. Vannak olyan muszlim országok is akik ugyan nem tartoztak a Szovjetunió alá, de szekulárisak alapvetően pl: Törökország, Albánia, Koszovó, Bosznia. Itt sem sokkal másabb, bár Törökországban erősen régiófüggő, nagyon nagy szakadékok lehetnek ott országrészek között.

A fundamentalista országokban is van incel réteg amúgy, de inkább az anyagiak miatt. Ott akármelyik balféket kitudja házasítani a családja, ha tudják virítani a lóvét, de a csórók számára elé reménytelen a helyzet. Márpedig az ilyen helyeken van egy jó széles létminimum alatt élő réteg.

2021. aug. 20. 16:57
 15/20 A kérdező kommentje:

13

Szerintem a százalékok miatt megállapítható, hogy akik lepontoztak azok incelek (nem általánosítás és tisztelet a kivételnek, de azt vettem észre hogy általában nekik alacsony a százalékuk).

Én amúgy felpontoztalak..

2021. aug. 20. 17:03
 16/20 Lachesys ***** válasza:
96%
Ja, csak aztán ezek jonnek, hogy ők pedig kifogástalan úriemberek, de ezek a nok, ezeknek csak a pénz számít... Holott ha lehetne egy csetintessel visszavetnenek minket a középkorban, csak azért, hogy nekik jusson punci... Az úriemberek.. mindegy inkább nem húzom fel magam, felesleges
2021. aug. 20. 17:06
 17/20 A kérdező kommentje:

16

A középkorban is az lenne mint a mostani szélsőséges iszlám országokban tehát gyakorlatilag ugyanolyan lenne a helyzetük..ezen nem kell felhúzni magad! Ezek a mindenféle korban és rendszerben (ha nem gazdagok vagy befolyásos családdal rendelkeznek) incelek maradnak..

2021. aug. 20. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

Azt azert kihagytatok a kepletbol, hogy masodik-harmadik-negyedik feleseg altalaban elvalt asszonyokbol lesz. Nagyon ritka, hogy hajadont hozzaadnak sokadik felesegnek. Inkabb az ismeretseg es a jo reputacio a fontos, mintsem a cash. Tehat egy szegeny, de jo hiru csalad sarjanak hamarabb lesz parja, mint egy gazdagabb, de rossz hiru csalad sarjanak.

Vagyis az a resz kerul ki a kepletbol, amikor a primitiv, szejjelgyurt, bortonviselt pasik terdig jarnak a nokben, mint a "bezzegnyugaton". Ott a bortonokben nincs gyuras, konyvtar stb. A betonon alszanak, mikozben a csotanyok belemasznak a szajukba. Le is epulnek ott ezek az arcok pszichesen par ev bortontol. Ha van valami iskolai vegzettseged, normalis csalldi hattered, egy rendes allasod, akar kozalkalmazotti (az a legjobb, mert itt csak az allami dolgozoknak jar allami nyugdij), akkor lesz feleseged. Ennyi.

37F incel

2021. aug. 21. 00:46
 19/20 cseppszi ***** válasza:
Ezekben az országokban a nők az iszlám bíróság előtt jogosan kérhetik a válást abban az esetben a férjük mellett bármiben nélkülöznek. Elég válóoknak hogy a férj nem ad megfelelő mennyiségű és minőségű ételt és nem vesz a feleségének a tehetsége szerint megfelelő minőségű ruhákat és születésnapjára fukarkodik és nem vesz egy ékszert. Ezt a szégyent elkerülendő a szegényebb férfiak meg sem nősülnek, mert az iszlám bíróság ezt a nő részéről elfogadja válóoknak.
2021. szept. 11. 23:33
 20/20 anonim ***** válasza:
azért nem bíznék olyan vallásúakban akiknek több mint a fele teljesen másképpen értelmezi azt és elmebetegek ..
2021. szept. 12. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!