Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ugyanazért magasztalják a nőket, amiért szidják a férfiakat?
Figyelt kérdés
Ha egy nő jön azzal, hogy neki tíz évvel idősebb pasi kell (mert annak van egzisztenciája, letett valamit az asztalra stb.), akkor az oké, igaza van a nőnek. Ha egy férfi akar tíz évvel fiatalabb csajt (mert az még nem egy lenőtt hajú asszonyság), akkor az pfujj, felszínes pasi, aki csak a farka után megy.2021. aug. 15. 13:12
1/9 anonim válasza:
Én leszarom. Mindenki olyan partnerrel jön össze amilyennel tud és akar.
2/9 anonim válasza:
Pont nem érdekel, mindenkinek a saját élete 🤷♂️
3/9 anonim válasza:
Na és az miért van, hogy ugyanazért a pasik királyok, míg mi nők r.bancok?
4/9 anonim válasza:
Az miért van, ha egy pasi skalpokat gyűjt, az menő, ha egy nő teszi ezt, az ribi?
Vagy ha egy férfi nem borotválja a lábát, az ok, ha egy nő nem teszi, az undorító?
Vagy ha egy férfi csalja meg a párját, neki a változatosság kell, ha egy nő, akkor egy krva?
Vagy ha egy férfi nem foglalkozik a gyerekével, az elfogadható, mert fáradt/dolgozott stb, ha egy nő ugyanilyen indokokból kifolyólag nem foglalkozik vele, akkor rossz anya és minek neki gyerek?
Uhh... ezer ilyet tudnék mondani. Hosszú a lista.
5/9 anonim válasza:
Én nő vagyok és 10 évvel fiatalabb pasit akarok 😇
6/9 anonim válasza:
Én azokat a nőket nem szeretem akik mindenkivel jó pofiznak csak velem nem.
7/9 anonim válasza:
Mert itt kettős mérce van. 5-ös s a 8-as válaszából láthatod is. Ketten rendelkeznek egy agysejttel. Azt is néha kölcsön adják egymásnak.
8/9 anonim válasza:
Az élet már csak ilyen igazságtalan. Ha változást akartok és nem akarjátok, hogy elítéljenek azért, amit a nőket nem, akkor fordítva ti se csináljátok ezt. Ja, hogy ha nem lehet leribizni vagy leqrvázni valakit azért, mert szereti a szexet, akkor úgy már nem is jó? Hát, akkor ez van.
9/9 anonim válasza:
Azért, kérdező, mert a kérdésben szereplő megállapításokat (felnőtt) nők fogalmazták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!