Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért magasztalja az exét?
Az iskola nem egyenlő az intelligenciával, a tisztességgel meg főleg nem.
Én is tisztában vagyok az exek értékeivel, de nem tartom beszédtémának, főleg nem a párom előtt, őt égetve....
Olyan van, hogy valamiért szóba kerül, ha ketten beszélgetünk, de az meg egy érzelemmentes megbeszélés valamiről - amihez régen sok közöm volt, de már nincs.
te szereted, ez látszik a soraidból, - ő meg nem. Sajnálom.
Tenyleg, en ezt nem tudom mire velni, mert mikor en hoztam fel multkor az exet,akkor az volt h ne hozzuk elo a multat, h mink boncolgatunk olyat amihez semmi kozom... Most meg o csak ugy beszelt rola mint valami csaladtagjarol. Utana mondtam neki, h nem esett jol, h igy beszelt az exerol stb. o h: ne haragudjak, nem akarta tenyleg es igazam volt! mondtam neki, h bezzeg mikor en hoztam fel akkor majd atharapta a torkomat h miert beszelunk rola, de o akarmikor temaba hozhatja... o: igazam van, tenyleg nem kellett volna!
Ez szamomra is amolyan egetes volt, mert elvileg en vagyok a baratnoje es eleg ha en zudom h kik voltak az exei... a csaladot nem kell belevonni...
este meg atbeszelem vele... hozzam fel ezt ujra? persze ez mg mindig rosszul erint, meg mindig bennem van! :( es alig can onbizalmam vagy nem tudom, csodalkozik h kevesnek erzem magam..
Azért csinálja, pontosan, hogy leépítse az önbizalmadat.
Az övé nincs túl magasan így reménykedik a domináns pozíció megtartásában, ha már az okos exei hülyét csináltak belőle.
Mert te tapintatos vagy, szereted, és nem akarod manipulálni, de ő meg ezeknek az ellenkezője.
Én erre gondolok ebből:
"mert elvileg en vagyok a baratnoje "
Rosszabb, mint az óvodások, amikor a bátyjuk, meg apjuk erejével hencegnek... most neki az a legnagyobb sikere, hogy egy párszor egy doktornőt is megdughatott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!