Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek baratnö feleseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek baratnö feleseg hogy parom ne ugy erezze mintha az anyja lennek?

Figyelt kérdés
Egyszer a fejemhez vagta h olyan vagyok mintha az anyja lennek.De sajnos 25 evesen nem sok felelösseg van benne,en vegzem a hazimunkat dolgozok anyagi dolgokra figyelek a hataridöket figyelek datumokat.eleg nehez es faraszto es az is paromnak többször el kell mondani valamit h ne felejtse mar el.tenyleg neha olyan minta oktatnam mikor lebasz.m valami utan.en töltöm a telefonjat mert nem erdekli v elfelejti töltöre rakni masnap reggel meg meglepödik h csutkàn van a telefonja,ez akkor van ha ugy döntök h nem rakom fel neki.Nem tudom h fogjak hozza,hagyjak fel a nyavalygassal h mindig szolok neki es tanulja meg a hibaibol?neha en igy ugy erzem nem ferfival hanem egy 15 evessel elek együtt
2016. júl. 1. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb utóbb úgy is belefáradsz és akkor vagy megváltozik vagy elhagyod. Próbáld megbeszélni vele komolyan.
2016. júl. 1. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos őszinte és nyers lesz a válasz. De ha ilyen agyiszintje van 2x,3x évesen Te meg ezt tűröd. Akkor meg is érdemled. Ha eddig nem változott meg ezután sem fog. Így jártál. :)
2016. júl. 1. 19:10
 3/13 A kérdező kommentje:
hat most mar amugy elertem azt a szintet h egyre többet gondolok arra h elmenjek.de szeretem.amugy meg itt hanyszor olvastam h ez miatt hagyjak el a masikat aztan kapjak az ivez h uristen ha szereted azert hagyod el mert lusta?kesönerö?azert irtam talan valaki hasonlo helyzetben tudott valtoztatni a dolgon esetleg tanacsot adni neki mi valt be,vagy meddig türte es lepett vagy ha beszelt vele valtozott e valami
2016. júl. 1. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
2ik vagyok. Szerinted ha ilyen dolgok iránt ekkora a felelőssége,akkor ha eljuttok a gyerekig,akkor mi lesz? Csak ebbe gondolj bele. Én sem vagyok egy matyóhímzés.Rengeteg hibám van. De pl alap,hogy a telefonomat feltöltöm,már csak azért mert melóhelyről bármikor hívhatnak.Másik dolog: pl engem kifejezetten zavar,ha sok a mosatlan ruha körülöttem. Feltételezem őt nem ,mert ha a telefonját nem képes feltölteni,akkor ruhát mosni meg végképp. De gondolom ezt is Te csinálod. :) :)
2016. júl. 1. 19:26
 5/13 A kérdező kommentje:
igen ez a gyerekkerdes miatt tettem fel a kerdest :) h igen ettöl felek en is akkor mi lesz :) 2 gyerekem nem igaz?:) az a baj sztem ezt en szurtam el :) nem kellett volna ennyit tennem :) bar en rendszeretö vagyok,föleg azert is mert ha vendegek jönnek ne kelljen kapkodni a rendrakassal :) igy mindig rend van jo :) nagyjabol :) van h megker hozzak 1 kis nasit :) nah ilyenkor mondom neki Van 2 làbad elmész érte :) jo lenne ha egy kis felelösseg lemenne a vallamrol :) valamilyen szinten tudom h nem nagyon fog valtozni de a remeny hal meg utoljara :) ha nagyon jo kedveben lesz beszelek vele v valtoztat v elmegyek.
2016. júl. 1. 19:39
 6/13 anonim ***** válasza:
nem akarok beleszólni,mert a ti dolgotok . De szeritnem kutyából nem lesz szalonna. :) Mióta vagytok együtt?
2016. júl. 1. 19:51
 7/13 A kérdező kommentje:
5 eve
2016. júl. 1. 19:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Megértelek. Valóban nem kevés idő. Neked kell eldöntened... :)
2016. júl. 1. 20:05
 9/13 A kérdező kommentje:
igen,de jo ember csak lustacska de mindenkinek vannak hibai :) de jo lenne ha picit könnyebb lenne vele :) megbeszelem vele es meglatjuk mennyit tesz
2016. júl. 1. 20:25
 10/13 Költőnő? ***** válasza:
100%
Hát ha neki jó, hogy az anyjával fekszik le, te meg a fiaddal... hogy lehet így felnézni vmire férfiként? Hogy kívánod meg?
2016. júl. 1. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!