Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ukrajnai, oroszországi, lengyelországi lányokról tudtok jót, vagy rosszat írni? Vannak saját (vagy ismerőseitektől hallott) külhoni tapasztalataitok? Egyik helyen magasztalják, mások topikban lehúzzák őket.
Tudom - ezért nem kell leírni - hogy minden nő más, nincs két egyforma, nem lehet általánosítani. MÉGIS a fórumokon az emberek (gondolom, akik jártak Ukrajnában, vagy Lengyelországban) általánosságban vagy az egekbe emelik, vagy a pokolba kívánják őket.
Most akkor ennyivel jobbak a mieinktől, vagy ellenkezőleg, még a magyar lányok magas igényszintjétől is elszálltabbak az övék (esetleg a magatartásuk minősíthetetlen, az igényekkel nem lenne baj)?
Ismertem orosz/ukrán csajaikat, ne lettek a kedvenceim, szerintem rosszabbak a magyar lányoknál, viszont a lengyelek nagyon bejönnek, gyönyörű nők vannak arrafelé, de közülük senkit nem ismertem.
Egyébként nyilván a fórumokon azok húzzák le akik sikertelenek voltak velük stb.
Hát a magyaroknál kb. majdnem mindegyik jobb.
Az ukrajnaiak nem annyira,de még ott is akad bőven jó.
A lengyelek,és oroszok meg nagyon aranyosak egyébként,közvetlenek,kedvesek... :)
Ellentétben a magyarokkal,akik meg flegma,vagy unott pofát vágnak,és elhúzódnak tőled jó messzire,félnek,és hozzáérni nem lehet egyikhez se,mert akkor világvége...
A lengyel és orosz csajok meg beszéltem velük párszor,meg többször láttuk egymást, és simán megöleltem őket stb., és inkább örültek neki,minthogy elhúzódjanak...
Többször nyaraltam Krakkoban. Lenyügözöen gyönyörü lanyokkal ismerkedtem meg. Nagyon kedvesek, vidamak es szerenyek. Nagyon jol ereztem magam ott es biztosan nem utoljara voltam. Erdemes tanitasi idö alatt menni, amikor kevesebb a turista es tele vannak a szorakozohelyek egyetemistakkal. Nagyon közvetlenek, jo a hangulat es sosem ereztem magam maganyosnak.
Meg csak egy orosz lannyal volt melyebb kapcsolatom, igy nem hiszem, hogy ez tulzottan mervado lenne. Azonban, amit vele tapasztaltam, fantasztikus volt. Nagyon odaado, vad es szenvedelyes volt. Alig beszelt angolul, igy sajnos emberileg annyira nem ismerhettem meg, de igy is egy par napot töltöttünk együtt, ami nagyon emlekezetes volt. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy megkerjem e, hogy hozzam költözzön. Kicsit meg mindig banom, hogy fel sem tettem a kerdest, de az talan tul nagy felelösseggel jart volna.
Ukran lanyokkal meg csak beszelgetesi szinten talalkoztam.
Most boldogan elek együtt egy magyar lannyal es ugy erzem, benne megtalaltam eletem szerelmet. Igy talan kisse elfogult lennek, ha összehasonlitanam a többiekhez ;)
De töle eltekintve azt tapasztaltam, hogy a lengyel, orosz lanyok nem csak alapjaban veve szepek, sportosak, de nagyon adnak a külsöre. Tökeletes smink, összeillö, alakot hangsulyozo ruhazat. Ami szamomra a legviccesebb elmeny, hogy amikor az orosz lany szallodajahoz mentünk varosnezes utan. Levette a magassarku csiszmajat, amiben meglehetösen elegansan vonult meg a macskaköves uton is es felvett egy "benti" magassarkut. Amikor ertetlenkedett azon, hogy miert nevetek, gondoltam, hogy ez talan nem is olyan rendkivüli naluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!