Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként milyen érveket hozzak fel egy hölgynél? A többi lent.
Nemrég megismertem egy nagyon szimpatikus hölgyet a netes társkeresőn. A probléma az, hogy bár meg volt a kölcsönös szimpátia, mégis elutasított, mivel nagy köztünk a távolság. Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen érveket lehet ilyenkor felsorakoztatni, hogy eljussunk legalább az első személyes találkozóig?
Egyikőnk sem szeretne távkapcsolatot. Hogyan lehetne ezt lekommunikálni, szavakba önteni, hogy ha egyébként működne közöttünk a kémia, akkor szívesen oda költöznék? Nagyon nehéz ezt hitelesen megfogalmazni, hogy ne legyen nyomulós! Nem akarnám kihasználni, sosem féltem a munkától, így biztos találnék majd valamit az ő városában is! De hogy győzzem meg erröl őt?
"Figyelj Édes, próbáljuk meg, ha úgy alakul, én hajlandó vagyok költözni is."
Így jó lesz? :D
Abszolút elfogadhatatlan számodra, hogy valaki érdek nélkül, pusztán a személyiséged miatt szeretne hozzád közeledni?
Jól beszél az 1-es,írd meg neki. 🙂
Sok sikert, majd írd meg mit reagált?
Dehogy a lakásába! Nem vagyok hajléktalan, nem menedéket keresek! Kezdetnek az Ő városában lévő albérletre gondoltam, de ez már részlet kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!