Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves szűz férfiként nekem már lefőtt a kávé?
Semmi tapasztalatom a nőkkel. Azt hallottam lelkileg a prostihoz való elmenetel sem tesz jót. Akkor hogyan? Átlag vagyok :
- anyagi helyzetben
- magasságra
- kinézetre
Nem kellek a lőtéri kutyának se. (Pedig próbálkoztam évekig)
Ott mar elindult az incel vonat..... 40-ig meg sem all :)
37F incel
Ez a "lefőtt a kávé" egy itt a Gyakorin elterjedt kifejezés, semmi tartalom nincs mögötte, csak úgy odalökik egymásnak a megkeseredett (férfi-incel) hozzászólók. Máshol nem is találkoztam még ezzel a kifejezéssel, valszeg mert semmi jelentősége a valós életben.
Kb tökmindegy hány éves vagy, megtalálhatod a párodat. Lehet eddig olyan körökben mozogtál, hogy épp senkivel nem jött össze. Elég ritka manapság, hogy valaki a gyerekkori szerelmével kötne halálig tartó házasságot, a legtöbben még ha találnak is valakit, hamar szakítanak mert az illető csak egy epizód volt az életükben, és kénytelenek továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!