Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transznemu ferfikent hol lehetne ismerkedni?
Transznemu ferfi vagyok, 10 eve elek ferfikent, hormonkezelest kapok. Teljesen ferfinek nezek ki, mellkas mutetem volt, de lenti mutetem nem, szoval noi nemi szervem van. Nem is tervezek lenti mutetet, mert az eredmenyek nem tetszenek es kockazatosnak tartom.
Jelenleg egyedulallo vagyok, nem nezek ki rosszul, de feszelyez egy uj alaku kapcsolatban, hogy noi nemi szervem van. Tudom, hogy egy atlag hetero embernek ez nem fer bele, igy felmerult bennem, hogy vajon hol lehetne olyan emberekkel ismerkedni, akik nyitottak erre?
A nokhoz vonzodom. :)
30/F
Hm... valoban, csak azert, mert transz vagyok, nem kellenek senkinek...? Tok mindegy, milyen ember vagyok?
Egyebkent nem fius lany vagyok, ha szembe jonnek veled/veletek az utcan, biztos nem mondana meg egyikotok sem, hogy nem ferfinak szulettem.
Lehet hogy nekem van gyárilag szoftverhibám, de nekem még mindig csak 2 nem létezik Férfi és Nő.
Az hogy te valami másnak tartod magad lelked rajta. De azt ne várd hogy az emberek többsége ezt megértse.
Lehet a CEU-ra kéne menned ott értik az ilyesmit. Sajna a magamfajta maradi őstulkok ehhez túl buták és nem haladok.
Alan Turing meg csak simán meleg volt, de ma már ez nem elég.
Transzformálódni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!