Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transznemu ferfikent hol lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Transznemu ferfi vagyok, 10 eve elek ferfikent, hormonkezelest kapok. Teljesen ferfinek nezek ki, mellkas mutetem volt, de lenti mutetem nem, szoval noi nemi szervem van. Nem is tervezek lenti mutetet, mert az eredmenyek nem tetszenek es kockazatosnak tartom.

Jelenleg egyedulallo vagyok, nem nezek ki rosszul, de feszelyez egy uj alaku kapcsolatban, hogy noi nemi szervem van. Tudom, hogy egy atlag hetero embernek ez nem fer bele, igy felmerult bennem, hogy vajon hol lehetne olyan emberekkel ismerkedni, akik nyitottak erre?

A nokhoz vonzodom. :)

30/F

2021. júl. 22. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Igen, neked van gyárilag szoftverhibád, mert nem kell nagy értelem ahhoz, hogy felfogja az ember, hogy amikor egy gyermek megfogan, sok dolog félresikerülhet. Példának okáért férfi testbe női agy kerül vagy fordítva. Nem tudom miért kell azzon pampogni, hogy valaki ennek ellenére is teljes életet akar élni. Az orvostudománynak hála mára ezt megteheti, akkor miért ne tenné...
2021. júl. 23. 22:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem en gondolom magamrol, hanem egy betegseg. :)
2021. júl. 23. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Attól mert férfinak nézel ki, még női nemiszerved van, ami sok nőt taszíthat. Ezért jó, ha kiírod a Tinder-profilodba, hogy ne "zsákbamacskát árulj".
2021. júl. 23. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:

"Alan Turing meg csak simán meleg volt, de ma már ez nem elég."

Azt, hogy (a társaival együtt nyilván) megmentette a világot, úgy hálálták meg, hogy libidócsökkentésre ítélték a hozzád hasonló korlátoltak.

Ha annak idején nem lett volna haladószellemű gondolkodók, hanem csak "maradiak" (a jó keresztyének) még mindig a főűr szaros latrináját áshatnád ki két szántás közt, és akkor még jónak számítana a sorsod.

2021. júl. 23. 22:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Azon gondolkozom, ha mar egybol kiirom, akkor kapasbol elutasitanak az eloiteletek miatt, es ki sem tud alakulni egy lelki vonzalom. Ha valaki megkedvel, es ugy is azt mondja, hogy ez neki nem fer bele, arra azt mondom hogy oke.

Van, aki meg a vonzalom miatt atertekelne, nem letezik fekete-feher.

2021. júl. 23. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet vannak mondjuk biszexuális lányok, vagy olyan leszbikus lányok, akik a férfias külsőt keresik nunival.

Őszintén, én sem tudnék puncis pasival járni, és átverve érezném magam, ha már elkezdene kialakulni valami, és akkor közölnéd.

2021. júl. 23. 22:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Megertem az atvertseg erzetet is. Akkor talan az elejen kene kozolni, csak mondjuk 1-2 randi utan? Akkor mar talan lenne egy nagyon alap kep rolam, es el tudna meg donteni viszonylag sok erzelembe bonyolodas nelkul, hogy akarja-e ezt tovabb fuzni.
2021. júl. 23. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:

A legelején, randi előtt.

Engem sokkolna, ha randi után közölnének velem ilyet.

Hiába nyersz meg valakit, mint pasi, elkell fogadnod, hogy sok embernél ez kizáró ok.

Magadat is megkíméled ezzel, ha őszinte vagy és a randin önmagadat adod, nem kell elhallgatni dolgokat.

2021. júl. 23. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Sok negatív tapasztalat van ez miatt a netes ismerkedésről. Ne erősítsd ezt a tábort.

Volt aki azon bukott ki, hogy randin derül ki, hogy van gyereke az illetőnek. Vagy éppen 10 évvel ezelőtti képe van fent, nincs fent mosolygós kép, kivan rohadva az egész fogsora. 10 cm-rel alacsonyabb, jóval kövérebb stb...

Ja és a szexterén minipénisz, impotencia, nekem ezek is kizáró okok.

2021. júl. 23. 23:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszi, atertekeltem ezeket a dolgokat, ha valaki meg akarna ismerni, mindenkepp a randi elott fogom meg elmondani, az ismerkedos/levelezos fazisban.
2021. júl. 24. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!