Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Transz ferfikent hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transz ferfikent hol lehet ismerkedni, es valaha elfogad valaki?

Figyelt kérdés

Elegge el vagyok keseredve, 30 eves vagyok, volt egy rossz kapcsolatom amibol kileptem, de teljesen maganyos lettem es azt sem tudom, hol ismerkedhetnek. Nem nezek ki rosszul, normalis testalkatom van, maga vagyok, teljesen ferfinek nezek ki, ferfikent elek, ferfi irataim vannak, de nonek szulettem, szoval nincs peniszem: es igy gyerekem sem lehet (higyjetek el, ez is eleg rosszul erint engem is...). Nem tudom, egyaltalan van olyan no, aki komolyan elfogadna igy?

En csak egy szeretett teljes kapcsolatra vagyom, akar kesobbi orokbefogadassal, vagy mas megoldassal, vagy ez tul sok, egy transz ferfi nem lehet boldog, mert nincs ferfi nemi szerve?

2020. máj. 10. 00:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagyok erintett, de laikusként azt gondolom LMBTQ közösségeket kellene keress, esetleg speciális társkereső is van. Nő vagyok, és elfogadó a mássággal, de én magamat nem tudnám elképzelni transz férfivel.
2020. máj. 10. 00:30
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem erzem magam jol LMBTQ kozegben. En ahhoz nem vagyok eleg polkorrekt, meg szeretek ugymond "normalis" eletet elni. :) Probaltam ott baratokat talalni meg korabban, de nagyon kenyelmetlen volt. A masik bajom, hogy elegge zarkozott vagyok, muvesz lelek, nem jarok nagyon sehova, csak sportolni, de ott meg nem talalkozom senkivel... :D

Persze amugy teljesen megertem, ha valakinek ez nem fer bele, marmint hogy transz ferfival legyen.

2020. máj. 10. 00:37
 3/22 anonim ***** válasza:
39%
Próbálj transz nővel összejönni hátha ők elfogadóbbak
2020. máj. 10. 01:05
 4/22 anonim ***** válasza:
20%
Mi az a transz férfi?
2020. máj. 10. 06:05
 5/22 anonim ***** válasza:
30%

" Mi az a transz férfi?"

Oximoron

2020. máj. 10. 07:03
 6/22 anonim ***** válasza:
28%

Esetleg korrekciós műtétben nem gondolkodtál? Sok nő van, aki nem akar gyereket, vagy max örökbefogadni, de a szex azért a legtöbbeknél elég fontos szempont, és pénisz nélkül nem egyszerű megvalósítani.

Esetleg én is mondtam volna a leszbikus/biszex közösségeket, hátha ott kicsit elfogadóbbak a pénisz hiányára vonatkozóan.

2020. máj. 10. 08:27
 7/22 A kérdező kommentje:

A lenti mutete jelenleg elerheto eredmenyevel nem vagyok megelegedve, igy azon nem gondolkodtam... az a "baj", hogy ciszhetero nokhoz vonzodom... :D

De sajnos mindig ott motoszkal a fejemben, hogy vajon tudnak-e ferfikent tekinteni ram? Az aprobb hianyossagom miatt.

2020. máj. 10. 09:05
 8/22 A kérdező kommentje:

Transz ferfi: olyan ferfi, aki nonek szuletett, de hormonkezelessel ferfikent el. Tehat ferfi tudatom volt mindig is, de noi testtel. Jelenleg mar teljesen ferfinek nezek ki, minden iratom ferfi nemre es nevre szol, a mellkas mutetem megvolt, tehat nincsenek melleim, csak a lenti mutet nincs meg...

Testalkatilag szerencses vagyok, magas vagyok es izmos, nagydarab.

2020. máj. 10. 09:07
 9/22 anonim ***** válasza:
13%

Hetero nők nem fognak tudni vonzódni hozzád. Biszexuálisok már talán.

Amúgy tudnál szülni, ha ideiglenesen felfüggesztenéd a hormonkezelést?

2020. máj. 10. 09:20
 10/22 anonim ***** válasza:
13%

"Az aprobb hianyossagom miatt."

Azt nem nevezném apróbb hiányosságnak, hogy nem vagy férfi. Attól nem lesz valaki férfi, hogy férfi ruhában jár, férfi módon vágja a haját, esetleg kicsit kiszőrösödik a hormonoktól.

2020. máj. 10. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!