Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz ferfikent hol lehet ismerkedni, es valaha elfogad valaki?
Elegge el vagyok keseredve, 30 eves vagyok, volt egy rossz kapcsolatom amibol kileptem, de teljesen maganyos lettem es azt sem tudom, hol ismerkedhetnek. Nem nezek ki rosszul, normalis testalkatom van, maga vagyok, teljesen ferfinek nezek ki, ferfikent elek, ferfi irataim vannak, de nonek szulettem, szoval nincs peniszem: es igy gyerekem sem lehet (higyjetek el, ez is eleg rosszul erint engem is...). Nem tudom, egyaltalan van olyan no, aki komolyan elfogadna igy?
En csak egy szeretett teljes kapcsolatra vagyom, akar kesobbi orokbefogadassal, vagy mas megoldassal, vagy ez tul sok, egy transz ferfi nem lehet boldog, mert nincs ferfi nemi szerve?
Heterók közt egyáltalán nem találhatsz. Ha esetleg van, aki „kíváncsiságból” veled lenne, de az nem lesz komoly és hosszútávú. Egyszerűen, mert nem vagy férfi. Ezen nem lehet túllépni. Ahogy írod is, nem létezik megfelelő átalakítóműtét. Esélytelen.
Saját gyereked sem lehet, ami szívás a család szempontjából.
Szóval mindenre csak pótmegoldásod lehet. Nem érdemes álmodozni. Sajnálom 😟
Mindenkinek joga van a boldogsághoz, ahogy Neked is és ahogy mindenkinek!Egy csodálatos ember vagy és legyél büszke magadra.
A leendő párod aki szeretni fog ,őt nem fogja érdekelni mi van ott lent, hanem ő önmagadért fog szeretni!:)
24/L
Egy bizonyos (magánjellegű, ha érdekel privátban megírom) ok miatt szerencsém volt megismerni személyesen is sok transznemű férfit és nőt. Legtöbbjük tartós párkapcsolatban él. Eszedbe ne jusson elkeseredni, kizárt dolognak tartom, hogy éppen te ne találnál rá a párodra!
Ami a nemi szerved illeti, nincs vele semmi baj, a jövendőbeli párod is meg fog benne erősíteni. Ha úgy látod, hogy nem halad a dolog az ismerkedéssel, próbáld felvenni a kapcsolatot egy LMBTQ közösséggel, akár személyesen, akár internetes fórumokon, hogy segítsenek tanácsokkal. És hátha valaki még hozzászól ehhez a kérdésedhez, olyan aki a párkeresés témában járatosabb.
A gyerekvállalással kapcsolatban, még nagyon fiatal vagy, és úgy emlékszem, hogy ha egy adott időszakban felfüggeszted a tesztoszteron bevitelét (orvosi támogatás mellett), akkor megoldható, hogy babád szülessen.
A 9-es és a 16-os válaszoló is azt írta, hogy heterók közt nem találsz párt. Már ebből az első mondatból látszott, hogy fogalmuk sincs miről beszélnek. Szerencsére az ilyen hozzászólások nem tükrözik a valóságot.
10-es: mikor azt írod, hogy valaki nem a ruhájától vagy a szőrösségétől lesz férfi, akkor teljesen igazad van. Nem kell hozzá még csak hormon sem, hogy valaki férfi legyen, elég ha annak érzi magát.
18:
Egy heteroszexuális csak ellenkező neműhöz tud vonzódni.
Ez megváltoztathatatlan. Nem értelek, hogy miért gondolod rugalmasnak. A nőnek f🤭sz kell, a férfinak p🤭na. Ilyen egyszerű heteroszexuálisnak lenni. Itt nincsenek genderelméletek, nincs rugalmasság, nincs átjárás. Csak ez a pár egyszerű logika.
Persze, ha arra gondoltál, hogy érdemes heteroszexuálisok közt keresnie a kérdezőnek, mert fog találni köztük olyanokat, akik tudnak vonzódni hozzá, tehát akik valójában nem heterók, hanem csak annak adják ki magukat, akkor igen, ezt érdemes csinálni! Csak ő nem lesz heteroszexuális, hanem minimum biszexuális. Tehát aki testi-lelki nőként vonzódik egy magát férfinak kiadó női testtel születő-rendelkező emberhez, az nem heteroszexuális.
És ez után a jövendőbeli valóban meg fogja erősíteni a nemiszervével kapcsolatban, igen, hiszen neki vonzó ez, mert nem heteroszexuális. Csak annak adja ki magát, annak tűnik.
A lényeg az, hogy a kérdező számára ismerkedésre potenciális heterónak tűnő nők sacc/kb legalább 90%-a alapból kiesik, hiszen nem annyira biszexuálisak, hogy párkapcsolatban tudjanak élni egy férfiként működő nővel.
„10-es: mikor azt írod, hogy valaki nem a ruhájától vagy a szőrösségétől lesz férfi, akkor teljesen igazad van. Nem kell hozzá még csak hormon sem, hogy valaki férfi legyen, elég ha annak érzi magát.”
- ez úgy igaz, hogy valóban nem kell semmi, hogy valaki férfiként viselkedjen, férfiként éljen. De ahhoz, hogy valakivel a többi ember férfiként bánjon, bizony férfinak kell lenni. F🤭sszal, hormonokkal, szőrrel. Ez pedig jelenleg csak születéssel megoldható.
Ha nem tetszik, akkor ki kell fejleszteni a megfelelő terápiát a neváltáshoz. Ilyen egyszerű. Vagy B lehetőség. El kell fogadni, hogy a heteroszexuálisok nem fognak tudni vonzódni olyanhoz, aki a saját nemükből való. Nehéz ez? Nem...
Nem kell hazudni arról, hogy is vagy, és akkor nincs meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!