Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz ferfikent hol lehet ismerkedni, es valaha elfogad valaki?
Elegge el vagyok keseredve, 30 eves vagyok, volt egy rossz kapcsolatom amibol kileptem, de teljesen maganyos lettem es azt sem tudom, hol ismerkedhetnek. Nem nezek ki rosszul, normalis testalkatom van, maga vagyok, teljesen ferfinek nezek ki, ferfikent elek, ferfi irataim vannak, de nonek szulettem, szoval nincs peniszem: es igy gyerekem sem lehet (higyjetek el, ez is eleg rosszul erint engem is...). Nem tudom, egyaltalan van olyan no, aki komolyan elfogadna igy?
En csak egy szeretett teljes kapcsolatra vagyom, akar kesobbi orokbefogadassal, vagy mas megoldassal, vagy ez tul sok, egy transz ferfi nem lehet boldog, mert nincs ferfi nemi szerve?
Szia!
Kedves kérdező!
Hidd el, te is meg fogod találni azt akivel boldogok lesztek egymás mellett, a legtöbb nő, különösen ha tartós kapcsolatot keres nem azt fogja nézni hogy, mi van ott, hanem először meg akar majd ismerni TÉGED és nem a lábad közét.
Ha megvan a kölcsönös szimpátia és akár már egy kis érzelmi vonzalom is, sokkal könnyebben túllendültök majd ezen az apróságon hogy neked mi van ott. Persze lesznek olyanok is akik ezt nem tudják elfogadni pl. a jövőbeni gyermekvállalás miatt vagy bármi más okán, de ezt el kell fogadni.
Azokra meg ne hallgass akik azt mondják hogy, egy hetero nő nem tud érzelmileg és testileg vonzódni egy transznemű férfihoz vagy épp egy hetero srác egy transznemű nőhöz mert, ez nem így van.
Azokra meg végképp ne, akik szerint a férfi és női nem mibenléte kimerül abban hogy mi van az ember lába között. Ők nem képesek felfogni hogy, az embernek van lelke, érzelmei, gondolatai, személyisége, ezek azok amik azzá teszik aki, és akihez a másik fél vonzódni, kötődni tud.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!