Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló emberek, ti miben találtok boldogságot az életetekben?
Két hónapja van barátom, de jóformán 5 évig szingli voltam (nagyon kis rövid megszakításokkal, mindig rosszul választottam).
Én mindenhova elmentem egyedül is. Moziba, fürdőbe, jégkorizni, előadásokra. Utazni is akartam, de az valahogy sosem jött össze. Kipróbáltam új hobbikat, pl. festés, meg új sportokat. Ami bejött, azt folytattam, ami nem, azt nem csináltam többet. Önfejlesztéssel is foglalkoztam, az szingliként szerintem még könnyebb is.
Úgyhogy én az élményekben, programokban, önfejlesztésben éltem ki magam.
De jó ez a 15 válasz! Néha furán néznek rám amikor ilyeneket csinálok mint ti. Mostanában(sajnos van egy betegségem is amire ajánlott) 16:00utáni last minute jeggyel kimegyek a strandra úszok,majd ülök a különboző medencékben.
Most csinálok egy tanfolyamot, utána falura költözni gazdálkodni szeretnék. Lehet kicsit lökött vagyok, de engem csodával tölt el,hogy egy apró magból nagy növény lesz. Állatok meg...
Mivel az autósportokat es motor is szeretem, azokon dolgozom.
Szeretek enni,beűlni ide oda.
Néha testvéremékkel csinálunk közös programot(Pesten).
Szeretek fílmezni..
Sajnos,egyre inkább elkorcsosúlok a magány felé. Mármint annyira megszoktam,nagyon nehezen adom fel.
Próbálom lefoglalni magam, kerttel, főzéssel, sütéssel, sorozatok, filmek, zene, néha sport.
De sokszor csak győzködöm magam, hogy így jól érzem magam.
És úgy gondolom sokan mások is csak győzködik magukat.
Dehát valamit tenni kell, különben sok sok sok ember végezne magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!