Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló emberek, ti miben találtok boldogságot az életetekben?
Család, barátok, tanulmányok, hobbik, utazások és néhány számomra fontos apróság.
Csodás érzés a szerelem, de annyi más fantasztikus dolog van az életben, ostobaság lenne, ha a boldogságom csak a szerelmen múlna.
22/L
Zongorázni tanulok, kertészkedek, foglalkozom a macskámmal és a kutyámmal. Kifestek itthon és nyelvvizsgára készülök.
Foglald te is el magad addig amíg egyedül vagy. Töltsd hasznosan az időd! :)
N/36
Többször voltam egyedül tartósabban (jóval több, mint 1 év) egyedül, és nem azért, mert én az akartam lenni, egyszerűen nem jött össze az ismerkedés, és a baráti társaságom is nagyon pici, így nem tudtam azt sem csinálni, amit sokan, hogy folyton a haverokkal lógnak.
Ennek ellenére mindig élveztem az életet, elfoglaltam magam.
Foglalkoztam a hobbijaimmal, túráztam, utaztam. Eljártam színházba egyedü is, vagy megnéztem egy kiállítát.
Mellette sportoltam, és elég sok energiát tudok ilyen időszakokban a karrierre fordítani.
(Az összes havertól azt hallom, mikor egyedü vannak, hogy búval..ttak, majd csinálnak valamit, ha lesz kivel, majd sportolnak ha lesz kiért, majd kidugják a fejüket a takaró alól, ha várja őket valaki. Mindig mondom nekik, hogy az, hogy élnek, sportolnak, szórakoznak, kultúrálódnak nem jelenti, hogy barátnőjük is lesz, de legalább könnyebb elviselni az életet egyedül)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!