Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a három egykori incelnek a története a bizonyíték, hogy ki lehet törni ebből az állapotból? Mit gondoltok erről?
Az incel szubkultúra általában online szerveződik, az egyik legnagyobb bázisuk pedig továbbra is a Reddit. A számtalan inceloldalra válaszul azonban az utóbbi időben ellencsoportok is alakulni kezdtek. Egészen pontosan olyan közösségek, ahol ítélkezés és kérdezősködés nélkül próbálnak meg segítenek azoknak, akik kilépnének az öngyűlölet-önsajnálat-nőgyűlölet hármasából, és maguk mögött szeretnék hagyni az incelséget.
Az IncelExit nevű Reddit-csoport is egy ilyen közösség, itt ismerte meg a Vice újságírója is azt a három interjúalanyt, akik részletesen elmesélték neki incelségül történetét.
Mit gondoltok erről?
"Az egyik fele a valóságról szól és annak elfogadásáról, a másik fele pedig a férfiak 21. századi helyzetéről."
Kiváncsi vagyok milyen valóságot ír le amiről én nem tudok. Kifejtenéd?
10: Az azonos jogok papíron jól hangzanak, viszont a valóságban egy olyan világot teremtenek, ahol a nők privilégizálva vannak.
Erre 1 példa: Tavaly nyáron be akartam menni az egyik szórakozóhelyre. A kidobó nem engedett be a koronás szabályokra hivatkozva. Fél órával később odamentem a kapuhoz egy nővel az oldalamon. Beengedtek.
Egyébként meg a feminsták ma már nem az egyenjogúságért harcolnak, hanem a női privilégiumért. Mi másról szólna a női kvóta például. Gyakorlatilag nyugaton erőszakkal arra kényszerítenek cégeket, hogy nőket vegyenek fel, figyelmen kívül hagyva a nők gazdasági termelékenységét.
13: Hát ott írja Alex a végén, hogy a pozitív energiák!!!
:'D
Amúgy tényleg, igazad van.
Jake meg úgy érte el, hogy bebuzult, vagyis engedett a biszexuális énjének és már inkább férfiaknál próbálkozik. Ezigen öcsém, ez aztán a megoldás.
Femcelek nem léteznek. A többségük nem kell a Chadnek hosszú távon és emiatt sír, miközben a férfiak 90% -át levegőnek se nézi.
Van még a kövér nő típus. A kövérséggel az a helyzet, hogy szexuálosan sok férfinak nincs baja vele, viszont bemutatni egy kövér nőt barátnőjükként már nem akarnak. Személy szerint én úgy gondolom, ezzel semmi gond nincs, mivel a kövérség a magassággal meg az állkapoccsal ellentétben nem egy veleszületett dolog és viszonylag könnyen lehet változtatni rajta.
Ha párkapcsolatot akarsz, fogyjál le. Akár férfi vagy, akár nő. Én is kövér voltam egyébként. Amikor elkezdtem komolyan venni a párkeresést, az első dolog az volt, hogy fogytam 25kg -t. Ez még jóval azelőtt volt, hogy egyáltalán tudtam volna a redpill meg incel fórumokról.
Szerinted engem feministaként hol a kénköves ménkűben érdekel, hogy kit engednek be "szórakozóhelyre"?
Sokat hallom, hogy kvóta helyett legyen, hogy tudás miatt vesznek fel. Ha ezt meg lehetne oldani minden előítélet nélkül, egyetértenék. De a pasik pasikat fognak felvenni, vagy azt, akivel dugni akarnak, vagy a csókosokat, vagy az "arcokat".
Amíg ez nem valósul meg, addig ez van. Mint ahogy anyád is mindig mondja, hogy vidd ki a szemetet, mert magadtól nem megy, ez lesz is egy darabig.
17: Azok a fránya sztereotípiák ugye... A 13-as vagyok, hová fogyjak még a 47 kilómból, ami a 170 centimhez társul? 🤔
Mondjuk akar a bánat párkapcsolatot, az számomra nettó szívás lenne. Szexre viszont nemhogy a Chadeknek nem kellek, hanem a legalján kívül senkinek. Megértem: ha férfi lennék, nekem sem állna fel egy ocsmány fejű gebezményre (aki ráadásul dögunalmas, semmilyen személyiségű). Csak frusztrál, ennyi. És ez egyébként teljesen érthető, normális - semelyik egészséges libidójú, fiatal/aktív korú ember nem viselné ezt jól, de a többségüknek nem is kell, úgy meg könnyen osztják az észt.
"De a pasik pasikat fognak felvenni, vagy azt, akivel dugni akarnak, vagy a csókosokat, vagy az "arcokat".":
Tehát téged zavar, hogy a teljes szabadságban és egyenjogúsákbam kiket preferál a munkáltató, így szeretnél ezen valamilyen piaci közbeavatkozással változtatni. Nincs ezzel semmi gondom, amíg persze valóban jogos a problémafelvetés (és nem az van, hogy mondjuk hogy a gyakorlatban inkább nőket és chadeket vesznek fel).
Ahogy te piaci közbeavatkozást szeretnél a munkaerőpiacon, úgy én piaci közbeavatkozást szeretnék a párkapcsolati piacon. Hogy milyet és hogy kinek csorbul vele milyen joga, az engem igazából nem érdekel. Ha meg lehet oldani a női jogok csorbítása nélkül a dolgot, annak én örülnék a legjobban. A lényeg viszont, hogy a problémát meg kell oldani valahogyan.
Ugyanez a helyzet a környezetvédelemmel is. Lehet nyafogni a szabad mozgásra és autóvásárlásra hivatkozva, de ennyi autó hosszú távon egyszerűen nem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!