Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el?
Simán. Eleve találkozni sem kellett volna vele, ha legközelebb 1/2 év múlva tudtok, sőt 153 ok lehet, amit az akarat nem old meg.
Ha meg szeretnétek, akkor mindent meg lehet oldani. A szüleidnek sem lesz kifogása, ha a kapcsolatotok kiállja az idő próbáját. Ehhez viszont lehet, hogy gyenge vagy, ha már most feladnád.
Kezdesbol beleugrani egy tavkapcsolatba,nem sok értelme van.
Egy tobb éves kapcsolat talán kibír hosszabb kulonletet, de a ti esetekben, jó eséllyel halott ugy6.
Vagy oldjatok meg, hogy többet tudjatkk találkozni, vagy inkább ne eroltessetek a dolgot.
" Anyumék nagyon ellenzik a pasizást, attól pedig égnek állt a hajuk, hogy a neten ismertem meg, ezért"
Nagyon sok rossz párkapcsolatod oké volt, de most, hogy egy normális fiúval vagy, már ne is csinálj semmit és hagyd abba, mert internetes?
Én férfiként a rossz, beteg csajokat lekoptattam. A normális lány, akit neten megismertem, távol lakik, szülei kontrollálóak, nehéz megoldani a dolgokat, mégsem érdekel. Mégis, amiért jó vele, és normális, "küzdök" érte, már amennyire küzdés az, h írok neki amikor tudok és várom, hogy teljen az idő, minthogy nyomorék csajokat koptatok le.
Csak nem értem, hogy miért törekedtek arra, hogy megkeserítsétek az életeteket, mert nem egy lánynál látom ezt. Mintha direkt akarnátok, hogy rossz kapcsolatba legyetek, és adtok egy körítést a jó kapcsolatnak, hogy sajnos ez nem jön össze, és kifogásokat találtok ki. Én ha akarok, egy jó lányra várok 1-2 évet is. Egyértelmű nekem, h nem akarsz igazából vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!