Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfitàsaim! Veletek hànyszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfitàsaim! Veletek hànyszor fordult elő, hogy egy nő ràtok nyomult?

Figyelt kérdés

Nem buliban, hanem úgy normàlisan.

Velem kètszer. Az első mèg közèpsuliban volt egy elèg csúnyàcska làny akivel egyszer kètszer beszèltem aztàn a semmiből szerelmet vallott. Őt nyilvàn nem tudtam komolyan venni. Bàr ezutàn mèg nyomult egy ideig, szoval lehet èn lehettem volna az első szerelme.

A màsik nèhàny èvvel kèsőbb egy làny az akkori baràti tàrsasàgomból, aki gyönyörű volt ès ritka jó tàrsasàg. A bibi az volt vele, hogy volt kèt gyereke. Szoval felvetődött bennem a kèrdès, hogy csak nàlam próbàlkoztak e olyan nők vègig, akikkel èn sehogy sem tudtam elkèpzelni magam?

2021. aug. 12. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán egyszer vagy kétszer. Nem vártam meg, hogy kiderüljön, mert olyan csúnyák voltak.
2021. aug. 13. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer sem.

32F

2021. aug. 13. 17:05
 13/13 MolotovPunk ***** válasza:
76%
Többször is,volt aki később a barátnőm lett és jártunk több mint 1 évig.A legtöbb nyomulós csaj viszont külsőre nem jött be nekem.Azokkal inkább nem jöttem össze.
2021. aug. 14. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!