Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfitàsaim! Veletek hànyszor fordult elő, hogy egy nő ràtok nyomult?
Nem buliban, hanem úgy normàlisan.
Velem kètszer. Az első mèg közèpsuliban volt egy elèg csúnyàcska làny akivel egyszer kètszer beszèltem aztàn a semmiből szerelmet vallott. Őt nyilvàn nem tudtam komolyan venni. Bàr ezutàn mèg nyomult egy ideig, szoval lehet èn lehettem volna az első szerelme.
A màsik nèhàny èvvel kèsőbb egy làny az akkori baràti tàrsasàgomból, aki gyönyörű volt ès ritka jó tàrsasàg. A bibi az volt vele, hogy volt kèt gyereke. Szoval felvetődött bennem a kèrdès, hogy csak nàlam próbàlkoztak e olyan nők vègig, akikkel èn sehogy sem tudtam elkèpzelni magam?
Mi számít nyomulásnak?
A célozgatás és bókok is, vagy csak a szerelem megvallása?
4. Nyugi, èn àtlag alatt (nem viccele)
5. Most olyan esetekre gondolok, mikor a nő konkrètan közeledett.
Jópár ilyen volt
De ezek sosem jöttek ki jól, nálam nem. Legtöbbször valami kövér csúfság, de volt szép lány is.
A szépnek sem volt esélye amikor másba voltam belezúgva
Sose tartottam számon az ilyesmit.
Mondjuk évente párszor az elmúlt 35+ évben. Tini- és fiatalkoromban ritkábban, érett férfi koromban kicsit többször.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!