Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik társkeresőznek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik társkeresőznek? Nem unalmas, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjátok?

Figyelt kérdés

Én még csak két hete próbálkozom, de már kezd megfőni az agyam ettől. Sziamizu, hol dolgozol, mit csinálsz, a hétvége milyen volt, hűdeszépcicádvan, mikaterveidajövőrenézve, stb.?

Borzasztó unalmas!

Más is így van ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Még ha próbálok is valami eltérőt, közvetlent írni, akkor is 85%-ban csak ilyen sótlan válaszokat kapok.

Persze értem én, hogy ezek alapvető és fontos infók, de akkor is unalmas.

Nálatok is ez a tapasztalat? Vagy valamit rosszul csinálok?

2021. aug. 12. 19:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20

Képzeld, férfiként majdnem az összes nő érdeklődése idáig terjed. Nem alkalmikat keresek, bármiről lehet velem beszélni, de nem tudnak. Ténlyeg minden érdeklődés a mi a munkád, van e kocsid, de olyan is volt, aki azzal kezdte, hogy mennyit keresek stb.

"A másik egyik nap felteszi a kérdést, aztán válaszol a másik nap." Másnap? hohóóó több beszélgetésem lóg hetek óta a levegőben. Ha a nő eltűnik hetekre az tök okés, elfoglalt. Ha én 2-3 napig nem vagyok jelen, a nő sosem fog érdeklődni, hogy mi van velem és ha ráírok, akkor még ő van kiakadva és töröl. De az is gyakori, ha én 30 percen belül nem válaszolok, jelenetet rendez.

2021. aug. 14. 11:03
 22/25 VincentLaw ***** válasza:

Sajnos én is ezt tapasztalom, hogy a nők mostanában baromira nem nyitottak. Legalággis felém nem. Pedig én is szinte bármiről el tudok dumálni. Viszont az durva lehet, ha a nők egy része még a magamfajta kommunikatív emberekkel sem tudnak beszélgetni, akkor az olyan pasikkal történő beszélgetésekre kíváncsi lennék, akik tényleg nem tudják magukat kifejezni. Gondolom azok szoktak lenni az ilyen katonás kérdések/válaszok dialógusok, amikre sokszor panaszkodnak.

2021. aug. 16. 09:21
 23/25 anonim ***** válasza:
szerintem sokan alapból nem tudnak rendesen kommunikálni
2021. aug. 16. 10:01
 24/25 anonim ***** válasza:
12-es ne add fel, maradj továbbra is a társkeresőkön, egyszerre többön is lehet. Ha törlöd magad, biztosan nem fognak megtalálni. És ha nem ma, lehet, hogy holnap. Csak türelem kell, jó meghagyni a lehetőséget.
2021. aug. 17. 07:53
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
10 éve vagyok társkeresőkön. Nekem jöhettek a szabó péteres bevonzó technikákkal meg a "majd rád talál" (ez max nőkre illik) dologgal. :D
2021. aug. 17. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!