Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik társkeresőznek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik társkeresőznek? Nem unalmas, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjátok?

Figyelt kérdés

Én még csak két hete próbálkozom, de már kezd megfőni az agyam ettől. Sziamizu, hol dolgozol, mit csinálsz, a hétvége milyen volt, hűdeszépcicádvan, mikaterveidajövőrenézve, stb.?

Borzasztó unalmas!

Más is így van ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Még ha próbálok is valami eltérőt, közvetlent írni, akkor is 85%-ban csak ilyen sótlan válaszokat kapok.

Persze értem én, hogy ezek alapvető és fontos infók, de akkor is unalmas.

Nálatok is ez a tapasztalat? Vagy valamit rosszul csinálok?

2021. aug. 12. 19:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Munka se kötelező (kakkantás után se kötelező segget törölni) de valahogy mégis munka=pénz pénz meg mindenhez is kell. Kapcsolat nem ilyen, világ életemben az igazit kerestem, stresszelt az egész...mert kerestem, mint állást. Mióta tudatosúlt bennem, a jó kapcsolatot kersés nélkűl találha a legtöbb ember lazább vagyok. A tenni kapcsolatért az nem azt jelenti ,hogy napi 30 nőre ráírni, hanem mindig mindenhol magamat adni, igényesnek lenni stb...1%eséllyel itt is találhatok párt, de hogy a valódi énem tetszen meg valakinek normálisan saját véleményem kell kommunikálni. Normális(női) kommentekre reagálni válasszal...
2021. aug. 12. 20:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó, én középkorú vagyok, nyilván tök más, mint huszonévesen. Nekem konkrétan EGY valaki írt olyat, ami válasz volt a bem. oldalamra. Szerintem nem sok. :) Pedig bőven volt mibe kapaszkodni. Mindegy, onnan lejöttem, most máshol vagyok. Ha itt sem lesz semmi, akkor már három társkeresőt kipróbáltam, leteszem a lantot.
2021. aug. 12. 20:14
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

Én már csak akkor megyek a társkeresőkre, ha jót akarok röhögni.

" Milyen kocsid van?-Milyen házad van?-Mennyit keresel?"

45/F

2021. aug. 12. 20:15
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

11

YESSSSSSSSS! Igeeeen! Nóbel díj!!

(nő vagyok)

2021. aug. 12. 20:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

13

Milyen alpári primkó nőkkel ismerkedsz te??

2021. aug. 12. 20:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

De, nekem is unalmas. Mellesleg annyira érezhető a pasikon, hogyha épp nem te vagy a top kiszemelt, mert fél naponta hajlandóak 1-1 mondatban válaszolni, esetleg. Nagyon nagyon ritka, hogy valakivel gördülékenyen, hosszasan el lehet beszélgetni és érezhető a valódi érdeklődés. 10-ből nagyon maximum 1 ilyen. Ezekben az esetekben hál'istennek nem csak a kötelező köröket futjuk, hanem mindenféléről beszélgetünk. De még akkor is ott van a rizikó, hogy személyesen nem jövünk be egymásnak.

Meg nekem eleve nem tetszik ez a válogatás, erőltetett ismerkedés, kifejezetten kapcsolati célzattal.. Sokkal jobb tényleg "csak úgy" megismerni valakit, csak ahogy idősödik az ember, annyira ritkább az, hogy új társaságba/környezetbe kerül. Szóval ez van.

2021. aug. 12. 21:25
 17/25 A kérdező kommentje:
Ugyanez a tapasztalat. Nők is naponta 1-2 üzenetet tudnak maximum kierőltetni magukból. Megértem, hogy nem jut idő és energia mindenkire, de akkor minek erőlködniük?
2021. aug. 12. 21:52
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17es! Ani ennél is idegesítőbb, hetfőn megismerkedtek jót beszélgettek, elköszöntök benned marad egy pozitív érzés. Kedden szavakat dob oda...szerdán is,rendben feladod beletörődsz ennyi volt, rájössz kedden egy másik pasi nyomúlt rá, ő vele van az ami veled hétfőn volt.... erre csütörtökön ő keres.
2021. aug. 12. 21:58
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

jó mucika, de mit írjon a másik, ha max az instádat adod meg + pár szelfit?

Hogyan érje el, hogy 1 profil és 1 üzenet után egyből gyereket akarj tőle? + te is tudod vinni a beszélgetést.

Pasi vagyok, de unom, hogy értelmesen nem lehet kommunikálni senkivel, vagy azzal is ieig-óráig. Jön egy új pasi, aztán szevasz, de hónapok után is ugyanúgy ott látod az appon.

2021. aug. 13. 12:09
 20/25 anonim ***** válasza:
75%

Szintén így vagyok. Főleg: szia! Mivel foglalkozol?? Erre már nem is válaszolok. Nem minden nő aranyásó, pl mint én sem. Kezd már unalmas és fárasztó lenni.

A másik egyik nap felteszi a kérdést, aztán válaszol a másik nap.

Ez semmi közeledés. Ha annyira nem jövök be, akkor engem ne tartson tallonban.

2021. aug. 13. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!