Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet itt társkeresőzni?
"nincs fotó, akár pasi is lehet a nő vagy fordítva "
Ahogy bárhol máshol is.
Sosem értettem én ezt a szexpartner keresést főrumokon. Arra ott vannak a rosszlányok, de hát azért meg fizetni kell ugye. Na de akkor hogy? Hogy itt a gyk-n ráírsz valakira, majd a következő levél fordulónál már meg is beszélitek hogy szex nálad? Hidd el, nem keres annyi nő egy idegen pasit szexre, mint ahogyan azt sokan beharangozzák.
Itt is botlottam már bele nem váltó egyedekbe, kiadta magát szeéhes nőnek, majd lebukott hogy férfi. Persze azzal magyarázta hogy milyen jó szívatni itt a sok szexéhes debilt. Szóval a szexpartnerezés ingyen csak akkor lehetséges, ha olyan a külsőd meg az aurád, amitől magától leesik a bugyi. Átlag pasiből 1.000.000.000+1. Átlag alattiból 1.000.000.000+10. Szóval ha ezt akarod nagy fába vágtad a fejszéd!
Már megint?
Ejj, úgy látom, sűrűn váltok ezen az oldalon nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!