Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi leggázabb bio, amit társkereső profilon láttatok?
Nem egy, hanem sok: a bevásárlólistás.
"Okos, vicces, sportos, intellektuális, utazni szerető, stb. stb. nő vagyok."
Szerintem a legrosszabbak a súlyos helyesírási hibákkal ellátott adatlapok... Ott igazából már a lényegi tartalom sem számít. Különösen akkor, ha éppen a saját értelmi szintjét fényezi.
Illetve még az olyanok ahol az adott személy azonnal gyűlölködni kezd a potenciális "látogatóival" szemben.
6.
Az ilyen adatlapok általában kamu-profilok vagy sokszor csalók állnak mögötte. Pont most volt rinya erről, hogy bitcoint csaltak ki ilyen adatlapokkal. De ahhoz is hülyének kell lenni, hogy valaki bedőljön ennek.
Mint mikor a bűnöző "ötezresé" adja a "laptévét", aztán a dobozban sütőajtó van :D
Férfiaktól gyöngyszem.
1. Nem tudok írni magamról, ha kiváncsi vagy kérdezz.
2. Nem tudok írni semmit, ismerj meg.
3. Nem tudok mit írni találj rám.
1. Nem vagyok rá kiváncsi. Mitől lennék?
2. Majd valaki meg ismeri.
3. Mi ez, bujócska vagy társkereső?
És szerintük a nők a lehetetlenek, mert nem írnak nekik. Jaj.
Totálisan kikészít a férfiak bemutatkozása a profiljukon (elsotalalkozas.hu). Csak néhány példa IDÉZVE:
"Csabi vagyok jo termeszetu vagyok ejszaka dolgozok 24 eves pek"
"Komoly kapcsolatot keresek, meg olyan nőket keresek aki egyedülálló legyen. Én: én is komoly kapcsolatot keresek! Nem alkalmi kapcsolat keresek hanem rendesen komoly kapcsolatot keresek. Szegeden legyen."
"Szia! Denis a nevem. Szegeden élek, keresem a párom akivel meg tudnák egyezni.😊 Hajadon vagyok, sokat vagyok munkában és emiatt hétvégén sem vagyok hajlandó magam menni csajokat keresni csak azért hogy valakivel lehessek 🙃 Nem keresem a szépségkirálynőjét, de nem szeretem azokat sem akik anorexiában szenvednek.🙄 Ha felkeltettem figyelmed, írj bátran, visszaírok 🙂Puszika"
"Sziasztok Olivérnek hívnak, jelenleg Szegeden élek. Vidám, jó humorú embernek tartanak az ismeretségi körömben. Szeretek utazni, sportolni."
(Itt külön poén, hogy elmondása szerint szeret sportolni, de akkora sörhasa van a feltöltött képei alapján, mint a ház.)
"Szia! Ha szeretnél velem beszélgetni, írj nyugodtan én válaszolok :)"
"Sziasztok.Imi vagyok egy egyszerű fiú aki szeretne már boldog lenni.
Ha megakarsz ismerni egy kedves rendes őszinte jó fej törődő fiút akkor várom leveled ne a képek alapján ítélj ismerd meg a belsőmet is . Néha a virág belsejében van az amit keresel nem a külsején ragyog.Melletem nem lehet unatkozni mindig próbálok segíteni vicces lenni .És nagy szívem van.Tudom mi az udvarlás amit sok ember nem tud kimutatni.De én ha még szeretek valakit azt nem hagyom cserben.Szép napot.🙂🌺. Üdv mindenkinek Imesz."
És ez csak az első néhány volt. Ami külön siralmas, hogy ezeket 25-30 éves férfiak (kisfiúk?) írták magukról. Az üzenetekről ne is beszéljünk. Nem tudnak 2 értelmes mondatot írni, vagy ha írnak, nincs benne egy deka vessző vagy pont sem, hogy az ember értelmezni tudja. Rám írnak a világ másik feléről, mert ők "szeretnek utazni". Ami még mókás, mikor már az első üzenetben megemlíti, hogy költözzek hozzá, de azért a végére azt is odabiggyeszti, hogy amúgy szívesen megismerne. Komolyan megdöbbent, hogy ez az átlag férfi felhozatal egy társkereső felületen... Aluliskolázott iqhuszárokkal van tele... Ja, a kedvencem: minden 2. bemutatkozásban meg van említve, hogy "szeretnék már boldog lenni". Nem értem az embereket, hogy egyedül miért nem tudnak boldogok lenni. Aki a társától várja a boldogságot, és egyedül nem boldog, annak előbb saját magát kéne rendbe raknia, és utána kellene csak ismerkednie. Ó, és az is különösen mókás, mikor az adatlapján megjelöli, hogy a szüleivel lakik, de kiköti, hogy a jelölt leányzó egyedül éljen... Hát, most így elalvás előtt röviden ennyire tudtam összegezni az 1 hónap alatt összegyűjtött tapasztalataimat. 😅
Nőktől:
"Nem tudom miért vagyok itt, majd elválik"
"Kapcsolatban vagyok, nem keresek senkit" (akkor minek a profil?)
"Ne akarj megváltoztatni!" (nem is ismerem)
Ezek a jéghegy csúcsa, sajnos a többség semmit nem ír csak kirak 1, maximum 2 darab képet.
Aki többet ír, az általában valamilyen ctrl+c, ctrl-v -vel netről kiemelt "életbölcsesség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!