Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit rontok el folyton ?
Komolyan nem azokat a nőket részesítem előnyben akiket minden pasi akar.En esélyt adok a szürke kisegér fele lányoknak,a sántáknak a szemüvegeseknek a duciknak,a csúnyáknak(ok mondjak magukról és nem en).En nem értem.Találtam egy asszonyt a facebookon.Soha nem volt pasija.Es szerintem meg szexelni se szexelt soha.Sántít az egyik lábára.33 evem alatt en is csak 1 novel voltam meg eddig.Senkit nem találtam arra,hogy járjon velem.Mindenki visszautasított.Szoval ezzel a csajjal megismerkedtem facebookon es elhivtam randizni.Eloszor igent mondott....örültem nagyon,azutan mikor ra kérdeztem,hogy neki mikor lenne jo,azt mondta,hogy o nem akar kapcsolatot.Az anyja azt mondta,hogy jo neki egyesül is,meg o szeret egyedül de a barátom lenne szívesen. :/ oke....Ez kb másfél hónapja volt es most ki tett egy ronda csávóról egy képet,hogy össze vannak bújva,es sok boldogsagot meg szerencset irkalnak az ismerosei a kép ala...Mi van?.Mi volt ez a duma,hogy nem akar járni senkivel? Ha velem volt baja,akkor miert nem ezt mondta? Es ne haragudjatok meg de en annal a pasinal 100x jobban nezek ki.
33 evi magány után van meg erdemes probalkozni ha a santa qusimodo felesége is lekoptat?
Hát, barátom! ...
Úgy néz ki, hogy az a ronda lány a te hátadon kapaszkodott fel a mostani pasijához. Szerintem egészséges önképe van magáról és érezte, hogy te túl jó vagy hozzá. Viszont volt egy adag önértékelési zavara, ami gyógyult akkor, amikor ismerkedni kezdtél vele. Így ennek birtokában már mert nyitni a szerinte hozzáillő felé.
Eszembe jutott egy idézet az "Egy különc srác feljegyzései" című filmből: "Annak a szerelmét viszonozzuk, akiét úgy érezzük, hogy megérdemeljük."
Ja, és nem rontasz el semmit.
De ha nagyon görcsösen akarod, azt a nők megérzik és megijeszti őket.
A nőket taszítja a görcsös kapcslódni akarás.
Megszállottságnak érzékelik.
Rossz értelemben.
Ma gondolkodtam és arra jutottam,hogy nem ismerkedem többet.
10 évé próbálkozom és nem sikerült.Csak neten!Élőben nem megy!
Ha nem adom fel és koncentrálok más dolgokra akkor talán meg meg menthető,hogy ne épüljek le szellemileg teljesen.Nagyon bánt,hogy nem sikerült találnom valakit magamnak! De ez az én hibám és nem másé,hogy így alakult.Talán ha nem így néznék ki ahogy,még ha nem lennek introvertált....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!