Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit rontok el folyton ?
Komolyan nem azokat a nőket részesítem előnyben akiket minden pasi akar.En esélyt adok a szürke kisegér fele lányoknak,a sántáknak a szemüvegeseknek a duciknak,a csúnyáknak(ok mondjak magukról és nem en).En nem értem.Találtam egy asszonyt a facebookon.Soha nem volt pasija.Es szerintem meg szexelni se szexelt soha.Sántít az egyik lábára.33 evem alatt en is csak 1 novel voltam meg eddig.Senkit nem találtam arra,hogy járjon velem.Mindenki visszautasított.Szoval ezzel a csajjal megismerkedtem facebookon es elhivtam randizni.Eloszor igent mondott....örültem nagyon,azutan mikor ra kérdeztem,hogy neki mikor lenne jo,azt mondta,hogy o nem akar kapcsolatot.Az anyja azt mondta,hogy jo neki egyesül is,meg o szeret egyedül de a barátom lenne szívesen. :/ oke....Ez kb másfél hónapja volt es most ki tett egy ronda csávóról egy képet,hogy össze vannak bújva,es sok boldogsagot meg szerencset irkalnak az ismerosei a kép ala...Mi van?.Mi volt ez a duma,hogy nem akar járni senkivel? Ha velem volt baja,akkor miert nem ezt mondta? Es ne haragudjatok meg de en annal a pasinal 100x jobban nezek ki.
33 evi magány után van meg erdemes probalkozni ha a santa qusimodo felesége is lekoptat?
Ha te most nem vagy éhes, akkor 3 óra múlva se leszel?
Olyan mint ha egy 14 éves tette volna fel ezt a kérdést. Nem akart akkor járni senkivel, ami természetesen akár 1órán belül is változhat,ha megismer valakit. Lépj tovább, van elég rusnya pyna aki senkinek se kell
ma 17:16
Ez mit takar?hogy ne éljek az ösztöneimnek?
Előbb összejött a csávóval mint veled. Semmi extra nincs ebben, próbálkozz tovább más nőnél.
És ne ronda nőnél, -bízva abban hogy ő nem kell senkinek-, nyugodtan próbálkozz annál aki tetszik, és ne azért hogy legyen végre valakid.
Azt keresd, akinek a társasága szimpatikus számodra.
Én maximálisan együtt érzek veled!Tényleg teljesen megtudlak érteni.Én hasonló cipőben járok.Nem mondanám rondának magam,de átlagos vagyok.Mellé zárkózottabb.Sosem voltam nagy társasági ember,és úgy sose ment az ismerkedés.Az online felületre kényszerültem,ahol viszont nagy válogatás zajlik,legtöbbször esélyt sem kapok.És én is sokszor ezt látom,ezt tapasztalom hogy nálam ezerszer rosszabb pasik kézen fogva járkálnak nőkkel.
Személyesen sokkal nagyobb esélyed lenne,úgy,ha sokat jársz sok helyre,társaságba,rendszeresen.Megismersz embereket,kapcsolatokat építesz ki,és idővel valakinek megtetszhetsz,megkedvelhet,még akkor is hogyha eleinte nem voltál szimpi neki.A neten viszont kapásból elutasítanak,vagy ahogy te jártál kaptál egy számot.Azt csak a lány tudja hogy hányadik pasi voltál,akivel épp ismerkedett.Végül nem téged választott,nem te lettél a befutó,volt valaki aki neki szimpibb volt.Az online felületeken mindenhol 80-20% körül mozog a pasik-csajok aránya.És ezáltal úgy meglepnek egy csajt a pasik,mint sz.rt a legyek.
Vigasztaljon az,hogy tiszta a lelkiismereted,már ha valóban komoly kapcsolatot szeretnél,és komolyak a szándékaid,és jól bánnál egy nővel,és nem bántanád semmilyen formában,jó sora lenne melletted.A nők meg általában jól beválasztanak ,és viselik a következményeiket,van aki egy életen át.Hát akkor így jártak... :)
ma 17:41Koszi,hogy irtal.
Igen,en normális kapcsolatot szeretnek.Van munkam,sajat hazam,pénzem,nem alkoholizálok,nem beszelek csúnyán,nem élek káb szerekkel stb.Sose bántanám a páromat semmilyen formában.En is kicsit visszahuzodo vagyok es nem bulizos stb.De ha ez gond akkor sose lesz senkim...mert en nem fogok soha egy bulizós,nagyszájú valaki lenni.Az nem én vagyok.
Változtass a külsődön. Kövér vagyok, volt párom és volt éjszakásom is innen. De kva sokat számít az is, mennyire gyorsan tudsz oldódni a másik társaságában, van-e miről beszélni. Ha nincs téma akkor megette a fene az egészet.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!