Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! Ti regisztráltatok már kíváncsiságból modell férfival tinderre? Mik az eredmények?
Én most próbáltam ki! A rendes profilommal max 10 matchem volt 1 hét alatt.
Felregisztráltam egy félmeztelen modellel és 1 nap alatt 300 nál járt a számláló. Senkire nem kellett rá írnom, mert a nők írtak rám. Így tényleg jó tinderezni! Így már értem miért van akinek tetszik!
Nektek milyen eredmények lettek?
Ezzel a képpel: [link]
Igaz volt egy lány aki írta, hogy kamu vagyok, ő okos volt!
Azt hiszed, nem lehet kiszúrni egyből, hogy kamu fotó?
Nekem azonnal gyanús, ha egy pasi társkeresö oldalon "normális" képet rak ki és feltűnően jól néz ki.
Az ostobábbak persze nem veszik észre és jobbra húzzák.
Szóval az ostobák vevők "rád" gratulálok.
#29, gondoltam hogy középkorú nő vagy, ráadásul elvált is, a hisztériád tökéletesen passzol az adottságaidhoz.
Gondolom te vagy az, aki itt tinipcsázik is, oltogatni azt tudsz mindekit, meg nézzen mindenki magába....
A tipikus nárcisztikus jegyeket viseled magadon, isten irgalmazzon annak a faszinak, aki összejön veled.
Hát igen, ez a kép teljesen hiteles. Ez a magyar valóság, itt ilyenek általában a pasik.
A linkelt képen látható srác kénytelen volt feltenni magát a tinderre, mert amúgy észre sem vennék a nők.
Nőként felregisztráltam Brigitte Bardot fiatalkori képeivel, és 1000X többen írtak, mint amikor a saját képeimet raktam fel 😢
Sosem gondoltam volna hogy így lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!