Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép igényes nőre mennyit szoktatok költeni férfiak havonta?
semennyit. van saját fiezetése, nem kell nekem állnom semmit.
persze, elmegyünk együtt programokra, de azt meg hol én fizetem, hol ő
Nem tudom haver, nekem szép és igényes feleségem van, de még azt sem szokta engedni, hogy a fodrászra adjak pénzt. Igaz, ehhez az is kellett, hogy agyban is legyen annyira igényes, hogy tanuljon és jó állása legyen, jó fizetésért.
Annyira én is vagyok igényes, hogy nem kezdenék és égetném magam egy ostoba p.csával, akinek annyi az összes érdeme, hogy jól néz ki és lyuk van a lábai között.
Akik szeretik a luxust kb semmihez se értenek.
Mert nyilván nem egy mamutvállalat vezérigazgatónőjere gondolhattál.
Szval semmit nem költök rájuk,mivel unalmasak és semmire se jók.
Nincs ugyan ilyen igényem,de ezzel az erővel
egy luxusprostituált legalább ért ahhoz,amit csinál,és még olcsóbb is,meg nem kell kerülgetni egésznap,és a nyafogasát sem kell hallgatni.
ÉS megy itt a sírás, hogy miért van az, hogy a 20 éves kis p..ák ennyire anyagiasak.
Gratulálok, miattad is kedves kérdező, nagy közöd van hozzá, hogy ennyi anyagias nő van. Így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!