Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szép igényes nőre mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép igényes nőre mennyit szoktatok költeni férfiak havonta?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik szeretik a luxust de azért mégsem a kőkemény gold diggerekre... tudjátok csak ilyen "plázacica", gimnázium/egyetem legfullosabb nője mikor odajárt. Ha valakinek volt ilyesmi barátnője írhatja a kommenteket esetleg üzit.

2021. febr. 8. 09:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
És csodalkoztok hogy egyre több az aranyaso nő. Ti nevelitek ki őket ezzel a viselkedessel
2021. febr. 8. 09:38
 2/29 anonim ***** válasza:
79%
Minimum 1 millát.
2021. febr. 8. 09:39
 3/29 anonim ***** válasza:
12%
Szerencsés vagyok, mert felnőtt fejjel találtunk egymásra a hugommal, aki szerény körülmények között él és így támogatom is, na és más is jó vele. Havi 3-4százat szoktam adni neki.
2021. febr. 8. 09:43
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó! Tessék? xD
2021. febr. 8. 09:58
 5/29 anonim ***** válasza:
85%

semennyit. van saját fiezetése, nem kell nekem állnom semmit.

persze, elmegyünk együtt programokra, de azt meg hol én fizetem, hol ő

2021. febr. 8. 09:59
 6/29 anonim ***** válasza:
54%
Fogalmam sincs, soha nem volt ilyen nőm😃
2021. febr. 8. 10:23
 7/29 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom haver, nekem szép és igényes feleségem van, de még azt sem szokta engedni, hogy a fodrászra adjak pénzt. Igaz, ehhez az is kellett, hogy agyban is legyen annyira igényes, hogy tanuljon és jó állása legyen, jó fizetésért.

Annyira én is vagyok igényes, hogy nem kezdenék és égetném magam egy ostoba p.csával, akinek annyi az összes érdeme, hogy jól néz ki és lyuk van a lábai között.

2021. febr. 8. 10:58
 8/29 anonim ***** válasza:
40%

Akik szeretik a luxust kb semmihez se értenek.

Mert nyilván nem egy mamutvállalat vezérigazgatónőjere gondolhattál.

Szval semmit nem költök rájuk,mivel unalmasak és semmire se jók.

Nincs ugyan ilyen igényem,de ezzel az erővel

egy luxusprostituált legalább ért ahhoz,amit csinál,és még olcsóbb is,meg nem kell kerülgetni egésznap,és a nyafogasát sem kell hallgatni.

2021. febr. 8. 11:03
 9/29 anonim ***** válasza:
97%

ÉS megy itt a sírás, hogy miért van az, hogy a 20 éves kis p..ák ennyire anyagiasak.

Gratulálok, miattad is kedves kérdező, nagy közöd van hozzá, hogy ennyi anyagias nő van. Így tovább...

2021. febr. 8. 12:33
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak fiktív kérdések, miért akadtok ki? A kérdező egyértelműen nem volt és nem is lesz nő közelében itt próbál valamiféle érzelmet kiváltani a nőkből az ilyen ugrasztós kérdésekkel.
2021. febr. 8. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!