Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép igényes nőre mennyit szoktatok költeni férfiak havonta?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik szeretik a luxust de azért mégsem a kőkemény gold diggerekre... tudjátok csak ilyen "plázacica", gimnázium/egyetem legfullosabb nője mikor odajárt. Ha valakinek volt ilyesmi barátnője írhatja a kommenteket esetleg üzit.2021. febr. 8. 09:31
21/29 anonim válasza:
Egyébként ez a baj magyarországon a luxus fogalmával.
Annyira ketté van szakadva az ország, hogy az egyik fele azt hiszi, hogy egy női sálért 15-20 ezret adni az már luxus, közben fel sem tűnik neki, hogy pl a politikusok 200+ ezres sálacskákkal a nyakukban rohangálnak.
Itthon már egy 250-300 ezres svájci óra luxus, aztán csodálkozik, amikor megtudja, hogy annyi pénzért még a műanyag szerkezetes, kb eldobható órát adják, a luxus legeslegalja meg olyan 2 milliónál kezdődik, de inkább a 3-5x-e.
22/29 anonim válasza:
16-os anyagilag én biztos nem bírnálak finanszírozni
24/29 anonim válasza:
Napi 3 zsemle, 20 dkg párizsi, vagy zala.
25/29 anonim válasza:
17-esnek szólt a hozzászólásom.
26/29 anonim válasza:
22/25: nem is kell. Ha jól elolvastad volna az előző megjegyzésemet is (mert ugye arra írt a megkeseredett bunkócska, aki elkezdte forszírozni, hogy 40ezres táska, hajjajj), akkor tudnád, hogy én ezeket nem mástól várom el, hanem magam fizetem. Volt olyan kapcsolatom, ahol feleannyit nem keresett a pasim, mint én, és nem volt ezzel gond.
28/29 anonim válasza:
Ja értem, tehát aki nem havi 1 millát kereső topmenedzser, az már csak "megkeseredett bunkócska" lehet.
29/29 anonim válasza:
Nem az a megkeseredett bunkó, aki nem keres jól (mondom, exem sem keresett jól, és imádtam, amíg jó volt a kapcsolat, és nem a pénz miatt mentünk szét), hanem aki rosszindulatú megjegyzéseket tesz kéretlenül arra, ha vkinek van pénze és tud költeni belőle. Köze nem volt annak a bunkó megjegyzésnek sem a kérdéshez, sem a válaszomhoz. Csak be akart szólni, hogy én érezzem szarul magam. Ha ez nem bunkóság, akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!