Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép igényes nőre mennyit szoktatok költeni férfiak havonta?
A kenceficés dolgait fizesse ő magának.
Esetleg étterem, kirándulás, kikapcsolódás mozi , szülinap névnapkor ruha de másra nem költenék.
Ez magától a nőtől függ.
Van, akinek arra van igénye, ő saját maga álljon magának mindent. Én speciel alkatra nem vagyok szép, dolgozom még rajta, de minden más terén igényes vagyok, szeretem a szép ruhákat, nagyon megválogatom, mit kenek az arcomra (nem feltétlen drága dolgokat, de fontos, hogy a bőrtípusomnak megfelelő legyen és a problémáimat jól kezelje), sminkelni is szeretek, edzeni is eljárok. Amikor párkapcsolatban voltam is, ezeket mindig magamnak fizettem. Égett is volna a képemről a bőr, ha én a páromtól vártam volna el, hogy ezt mind pénzelje nekem. Szórakozást felesben fizettük, amikor kapcsolatban voltam, meg együttélésnél a rendszeres közös költségeket arányosan (én jobban kerestem, én fizettem többet). Az ajándékozásokat megbeszéltük, de mindig igyekeztem olyan dolgokat kérni tőle, amit ő is jobb szívvel adna, mert jobban érdekli, szóval inkább könyveket meg egy-két kisebb kütyüt, kiegészítőt (pl. külső winchester, pendrive) kértem tőle, mert nem igazán érdekelte a divat meg a cicoma.
És vannak olyan nők is, akikre lazán költenek 2-300.000-t tényleg férfiak, mert a nő elvárja, a férfi meg nem akarja elveszíteni.
8#
vagyok.Akkor tisztazzunk valamit,mert ugylátom egy páratoknak nem világos,mi a luxus.
Az ,hogy drága parfümöt használsz,sminkelsz,meg néha megveszel egy ruhát,edzeni jársz,vagy elmentek vacsorázni,esetleg nyaralni,az nem luxus.
Ezt természetesen tudom finanszírozni,ha kell.Habár ilyen viszonyban még nem voltam,ahol mindent nekem kellett volna állnom,es nem is hagyták volna.És most sem igényli tőlem a baratnőm,hogy mindent én fizessek.
A 300ezer< havonta ilyesmikre az már viszont az.
Es nincs az az istennő,akire ennyit költenék.
Alapból, aki konkrétan ilyen igenyeket támaszt a másik irányába,az nálam szóba se jöhet semmilyen szinten sem.
Viszont ettől még létezik ez a fajta viszony.Ezt nem tagadom.
13 te hol élsz?
Alkalmi étterem az átlag magyar embernek már luxus. Drága parfűm meg csak te állod a nyaralást? Ennyi erővel már inkább kidobom a pénzt a kukába.
Ennyit nem ér. Inkább fektesd már be a pénzed S&P 500 index-be és 10-15 év alatt simán jól jársz...
Tényleg mi rontjuk le a nőket az is biztos.
13: a luxus manapság nem feltétlenül könnyen behatárolható, ma már inkább abban az értelemben használják sokan, hogy átlagkeresethez képest drága holmi / amire ő sajnálná a pénzt. Megkaptam már pl. azt, hogy luxus az, hogy rendeltem pl. 9.000 Ft-os pirosítót vagy 40.000-s kézműves táskát, meg nagyigényű vagyok (pedig én fizettem magamnak)... technikailag egyik sem luxus / dizájner termék, mert van drágább / luxusmárkásabb termék is, de attól még sokaknak luxus. Sőt, kapaszkodj meg, volt, amikor azért is, mert szezonon kívül vettem ahhoz képest méregdrágán cukkinit, mert megkívántam.
Amit azért leírt a kérdező, azért az sem a luxus nő kategória, és ő sem a klasszikus értelemben vett luxust érti ez alatt. Az átlag plázacica, gimnázium legszebb csaja azért az esetek többségében nem luxus színvonalon él abban az értelemben, ahogy te gondolod.
40 ezres táska.
Jól megy egyeseknek
40ezres táska nem luxus. 30 ezerbe kerül egy Fjällräven hátizsák, és egy csomó tinin látni. 40 ezerért még Adidas táskát is kapni...
A luxus boltokban 40 ezerért egy pénztárca sem jön ki (nézz körül egy LV környékén), egy Versace Jeans táska simán 70-80 ezer (és itt a jeans-en a hangsúly, ami gyakorlatilag egy alapabb luxus márka beépő almárkája)
14#
Valóban arra már nem tértem ki,hogy relatív a luxus is maga.
Nyilván a hidalatt előnek egy kis fűtött szoba luxusnak számit,míg a másiknak a Hiltonban egy foglalt lakosztály nem az.
En csak a saját nevembe beszéltem.
De ha jobban elolvastál volna,akkor rájössz,hogy elsődlegesen nem a kiadásokkal van problémám,hanem azzal az igénnyel,ami feltételez bizonyos mentalitást.Az a jellem,aki ilyesmiket elvár,konkrétan,hogy a férfi fizet,én meg puncit adok,az nem az én esetem.Ennél azért nagyobbak a szellemi igényeim.
És nem is vagyok rászorulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!