Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! Ti regisztráltatok már kíváncsiságból modell férfival tinderre? Mik az eredmények?
Én most próbáltam ki! A rendes profilommal max 10 matchem volt 1 hét alatt.
Felregisztráltam egy félmeztelen modellel és 1 nap alatt 300 nál járt a számláló. Senkire nem kellett rá írnom, mert a nők írtak rám. Így tényleg jó tinderezni! Így már értem miért van akinek tetszik!
Nektek milyen eredmények lettek?
Ezzel a képpel: [link]
Igaz volt egy lány aki írta, hogy kamu vagyok, ő okos volt!
Mert úgy gondolod,hogy egy Angelina Jolie kinézetű nőnek nincs több sikere társkeresőn/tinderen mint egy Falusi Mariann kinézetűnek? Feltaláltad a kanálban a mélyedést...
Ahol csak képet látnak az emberek,ott a jobb külsejűeknek nagyobb sikere van. Micsoda felfedezés!
Úristen, de meglepő, hogy egy vonzó férfi több nőnek tetszik, mint egy kevésbé vonzó. Sokáig kellett gondolkoznod, mire rájöttél?🤣
Nekem nőként sokkal több matchem van és jobb pasikkal, ha teszek fel popsis/cicis képet, mint amikor nem. Most akkor én is legyek férfigyűlölő, amiért ennyire felszínesek? Sajnos minden ember az, ez van, ilyen a világ. Te magad is az vagy.
Ebbe a kamu profilozásba mi a lényeg amúgy? Találkozni senkivel se találkozhatsz. Nem rád kíváncsiak, hanem a képen lévő pasira. Egy idő után lekopik minden nő.
Abba semmi szégyen nincs hogy egy ilyen pasi jobban bejön a nőknek. Ha azt akarod hogy rád is nyomuljanak, akkor változtass magadon, legyél olyan szép mint ez a pasi.
Kedves KenAdams,
Mi lenne ha inkább magadba néznél? Most pedig a tegnap esti kérdésedre reflektálok:
- Miért van az, hogy két hét alatt 5 nő is eltűnt? Nem gondolod, hogy akkor nem mindenki mással, hanem veled van a probléma?
- Nem gondolod, hogy túlzottan nyomulós, ráakaszkodó vagy, ha azon ki vagy akadva, hogy mi az, hogy valaki egy nap beszélgetés után nem válaszol többet?
- Nem gondolod, hogy nagyon gáz, hogy fél évig nem hívtál el valakit randizni a Covid miatt? Nem gondolod, hogy szartál a lányra utána több hétig, és ki voltál akadva, hogy ezalatt a több hét alatt nem rád várt, hanem összejött valaki mással?
Nem oltogatni szándékozlak, szimplán segíteni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!