Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! Ti regisztráltatok már kíváncsiságból modell férfival tinderre? Mik az eredmények?
Én most próbáltam ki! A rendes profilommal max 10 matchem volt 1 hét alatt.
Felregisztráltam egy félmeztelen modellel és 1 nap alatt 300 nál járt a számláló. Senkire nem kellett rá írnom, mert a nők írtak rám. Így tényleg jó tinderezni! Így már értem miért van akinek tetszik!
Nektek milyen eredmények lettek?
Ezzel a képpel: [link]
Igaz volt egy lány aki írta, hogy kamu vagyok, ő okos volt!
A tinderen túlnyomóan tizenéves buta lányok vannak, lehet, hogy ők bevették, hogy a profilod kamu. A képről ordít, hogy nem valós felhasználóé.
Tanulságok:
-kamuzással a hülyéket vonzod be
-hülye az, aki tinderezik, és vár tőle valamit
-a kérdés ócska provokáció (vagy szintúgy kamu), és nem csodálom, hogy nincs barátnőd ilyen mentalitással
"és innentől kezdve igazából az a tény hogy nem csak a kinézet számit a lányoknak kicsit inog :D "
Ezt a hülyeséget ki mondta neked?
Felregisztráltam egy félmeztelen modellel és 1 nap alatt 300 nál járt a számláló. Senkire nem kellett rá írnom, mert a nők írtak rám. Így tényleg jó tinderezni! Így már értem miért van akinek tetszik!
Azt hiszem ezt nevezik statisztikának 7 es :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!