Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves kor feletti gyermektelen férfiak többségének tényleg teljesen kizáró ok, ha a 38 feletti nőnek van 1-2 gyereke? Miért hiszik azt, hogy az a többség, ha a nőnek 38 felett nincs? Miért kell lenézni az egyedülálló anyákat 38 felett?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 18:10
21/25 anonim válasza:
7: Szóval neked az se jó, ha van gyereke, de az se, ha nincs. Érdekes.
22/25 anonim válasza:
Arról miért nem beszél senki, hogy vannak olyan férfiak, akik kifejezetten olyan nőket keresnek, akiknek van gyerekük, de nem pólyás, azaz nem köti le minden percét az anyának, van nagyszülő-iskola, de kiélheti vele a szülői ösztöneit (=megveheti azokat a játékokat, amit mégis csak ciki lenne felnőttként), de közben töredék a felelősség, mert az igazi apuci havonta perkál, és rendszeresen el is viszi a gyereket, akkor lehet sziesztázni.
23/25 anonim válasza:
37 vagyok, és a 30 körüli gyerektelen nőket preferálom, de 40 ig nyitott vagyok gyerektelen nőkkel is. Majd ha 45 leszek, lehet akkor beérem egy 40 körüli gyerekes nővel, de addig még nem adom fel.
25/25 anonim válasza:
Igaz még csak 32F vagyok de én sem kérek az egyedülálló anyukákból. Inkább maradok akkor szingli örökre.
Más gyerekét nem fogom nevelgetni. Az hogy nekem nincs gyerekem meg nem azt jelenti, hogy ne szeretnék egyszer egy sajátot.
Nekem minden álmom lenne egy SAJÁT gyerek/család, de NEM MÁS GYEREKE.
Az, hogy ez meg sérti a nőket vagy lepontoznak itt nem érdekel. Ettől még nem fogok másképp cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!