Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves kor feletti gyermektelen férfiak többségének tényleg teljesen kizáró ok, ha a 38 feletti nőnek van 1-2 gyereke? Miért hiszik azt, hogy az a többség, ha a nőnek 38 felett nincs? Miért kell lenézni az egyedülálló anyákat 38 felett?
"miért jó egyeseknek a gyermektelenség,az egyedüllét"
Én pedig azt nem értem, hogy mi a jó a gyerekben és a családban.
Nem szeretek társaságban lenni, és nagy csoda, ha sikerül olyan párkapcsolatot találni, ahol nem mennek az idegeimre. De ez is csak akkor működik, ha nem töltünk túl sok időt együtt, hanem mindenki szépen elvonul csendben a saját vackába, barkácsol, olvas, stb.
Kedves 9-es!
Simán tehetsz egy szívességet.
Már ha megengedem egy ilyen gyökérnek kint te.
Illetve 11-es!
Te tarts kutyát,neked valóban nem való család.
Nem értek egyet a gyermektelenséggel, de attól még el tudom fogadni azokat, akik ezt a véleményt képviselik. És nem is értem, miért kell ennyire betámadni őket?! Persze, nyilván a társadalom alapja a gyermekvállalás, de tegye mindenki a szívére a kezét:
Nem élnél szívesen néha egy amolyan Charlie Harper életmódot? Mert szerintem sok férfi tenné, csak letagadja. És sokan azért választják a családalapítást, mert hát jobb opció úgy se lenne.
Na most egy 45 éves gyermektelen férfi nyilván tudatosan lett ilyen. Márpedig ha sajátot sem akar, akkor miért kellene másét elfogadnia? Hagyjuk már!
TE, a nő úgy döntöttél, hogy családot alapítasz. Ez egy szép dolog és gratulálok. De fogadd el, hogy valaki másként látja. Viseld méltósággal, hogy nem kellesz mindenkinek.
Én még csak igaz 31 éves férfi vagyok de eszem ágában sem lenne összejönni egy olyan nővel akinek van gyereke. Miért és kéne más gyerekét nevelnem???
Ahogyan idősebb lennék olyan 45 akkor esetleg hajlanék rá. De valószínűleg akkor is olyan nőt akarnék akinek még nincs gyereke.
Ha nem jön össze akkor meg maradok egyedül. De én mindenképpen saját gyereket szeretnék és nem másét. Nem vagyok egy ultra szuper férfi de ebből nem fogok senki kedvéért sem engedni. Ennyi emberi igényem és tartásom nekem is van!!! Az hogy ez meg sért bizonyos egyedülálló anyukákat egyáltalán nem érdekel...
Nem mások fogják nekem meghatározni hogy kivel kell összejönnöm és kivel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!