Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illendő egyszerre több társjelölttel is megismerkedni?
Valljuk be, hogy interneten mindenki eleinte több társjelölttel levelezik!
Én is így szoktam, hogy az több lánnyal ismerkedem, és folyamatosan szűkítem a kört.
Találkozom a legszimpatikusabbal, és csak akkor találkozom mással is, ha rosszul sikerül az első randi a legszimpatikusabbnak tűnő lánnyal!
De, az elég aljas, ha találkozol 5 - 6 emberkévek, aztán majd jó lesz valamelyik...
Illendő, de nem logikus, mert miért ha nem jön össze az egyik akkor bukod a többit is.
Én mindig akkor offoltam a többit, amikor már komolyan alakultak a dolgok.
Itt gyakorin nemhogy illendő, hanem szinte kötelező is több emberrel ismerkedni egyszerre!
Nálam mindig az van egy ismerkedős kérdéseknél, hogy írnak mondjuk öten, abból egy már vissza se ír a válaszomra, kettő olyan 3 levél után tűnik el...
Aztán a maradék kettővel kezdenek alakulni a dolgok, de az egyik mégis valamilyen oknál fogva hirtelen eltűnik...
Így marad egy ember, akivel talán eljutok a találkozóig...
Én csináltam már de nem érdemes.
Igazuk van a többieknek, 2-3. randi után érdemes eltávolítani mindenki mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!