Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már, hogy depressziós lesz a társkereső oldalaktól?
Figyelt kérdés
Egy ideje nincs senkim, mostanra úgy érzem kihevertem az előző kapcsolatomat. Regisztráltam az ismert appokra (tinder, Badoo, Dating). Volt is soj randim, nem kell sokat várnom, hogy horogra akadjon valaki, de egyik sem maradt emlékezetes, egyiknek sem akartam folytatást. Naponta nézem az oldalakat, kik jelöltek meg. Van, hogy a jelöléseket átpörgetve teljesen kétségbeesek, mert egyik sem tetszik. 60-70 emberből egyet sem tudok kiválasztani. Néhány hetente találok 1 érdekesebbet, aztán randin kiderül hogy ő sem jó. Néha úgy érzem, az exem volt az egyetlen olyan ember, aki számomra megfelelő. Pár napos app használat után szó szerint befordulok. Olyan érzés jön rám, hogy ha ma megint nem találtam senkit ennyi emberből, akkor nincs is fent olyan, aki megdobogtatja a szívem és örökre egyedül fogok maradni. Ezért másnap még görcsösebben pörgetem az embereket, még többnek válaszolok. Pár mondat után kukázom is őket. Lehet hogy nem is kéne fent lennem ezeken az oldalakon, mert csak megkavarnak. Ti voltatok már így?2021. aug. 5. 23:45
21/21 anonim 

válasza:

Igen jól látod, neked nem való az ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!