Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érezte már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már, hogy depressziós lesz a társkereső oldalaktól?

Figyelt kérdés
Egy ideje nincs senkim, mostanra úgy érzem kihevertem az előző kapcsolatomat. Regisztráltam az ismert appokra (tinder, Badoo, Dating). Volt is soj randim, nem kell sokat várnom, hogy horogra akadjon valaki, de egyik sem maradt emlékezetes, egyiknek sem akartam folytatást. Naponta nézem az oldalakat, kik jelöltek meg. Van, hogy a jelöléseket átpörgetve teljesen kétségbeesek, mert egyik sem tetszik. 60-70 emberből egyet sem tudok kiválasztani. Néhány hetente találok 1 érdekesebbet, aztán randin kiderül hogy ő sem jó. Néha úgy érzem, az exem volt az egyetlen olyan ember, aki számomra megfelelő. Pár napos app használat után szó szerint befordulok. Olyan érzés jön rám, hogy ha ma megint nem találtam senkit ennyi emberből, akkor nincs is fent olyan, aki megdobogtatja a szívem és örökre egyedül fogok maradni. Ezért másnap még görcsösebben pörgetem az embereket, még többnek válaszolok. Pár mondat után kukázom is őket. Lehet hogy nem is kéne fent lennem ezeken az oldalakon, mert csak megkavarnak. Ti voltatok már így?
2021. aug. 5. 23:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10: na meselj, hol ismerkedik?

kitalalom: hobbi, ismerosok, ugye? legyszi mondj meg egy par nesze-semmi kozhelyet!

2021. aug. 6. 08:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne használd.....

Abba gondolj bele, hogy olyan ember is használja a társkeresőt aki 2 hetente kap 1 levelet, nem napi 20-at. Ha igényeid vannak, akkor legyen kitartásod is keresgélni, hiszen saját magad támasztasz olyan elvárásokat aminek sok ember képtelen megfelelni.

Én soha nem használtam ilyen alkalmazásokat, de a bátyám igen és ő is küzd ezzel, nagyon gyakran depis. Veszi a fáradságot és minden nőnek ír aki tetszik neki és kb 10% reagál valamit, ez sokkal kiábrándítóbb tud lenni mint az hogy kik jelölnek be. neked semmi dolgot nem kell tenned mint türelmesen várni és keresgélni, mások pedig azért imádkoznak hogy 1 ember bejelölje vagy válaszoljon neki.

2021. aug. 6. 09:00
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Mert neten nem lehet ismerkedni, csak randit megbeszélni. Ne várd azt, hogy valaki 5 perc alatt elbűvöljön, mert ilyen nincs. Gondolom az exedbe sem 1 óra chatelés után szerettél bele. Ehhez idő kell, csak sok nőnek és féfinak ehhez nincs türelme, mert a felgyorsult világban minden azonnal kell. Csak a szerelmet nem lehet webshopról meg netről megrendelni.
2021. aug. 6. 09:07
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem, ha mindenképp elektronikusan akarsz keresni, inkább a love.hu vagy viszony.hu stb oldalakon próbálkozz !
2021. aug. 6. 09:18
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

14# Love.hu?? Az még létezik? Már 10 éve is alig volt ott valaki.

Az Elsőtalálkozás.hu-n kívül szerintem minden más felesleges időpazarlás.

2021. aug. 6. 09:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg nyugodtan hozzá lehet szólni egymáshoz bárhol
2021. aug. 6. 09:39
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Csak a tipikus női tinderhasználat. Matchelget, visszair, de aztan ket mondat utan ghostol, hetekre lelep, majd sajnaltatja magat hogy miert nem talal valakit. Kb az osszes lanyismerosom ezt csinalja akivel beszelgettem. Aztan meg csodálkoznak hogy a ferfiak is kiegettek.
2021. aug. 6. 14:54
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
17: ket mondat utan nem visszairni nem ghostolas. ertsetek mar meg, hogy egy idegnnek, aki 2 mondatot intez hozzank es pl. mar abbol latjuk, hogy sotet/unalmas stb, nem kotelessegunk visszairni, magyarazkodni meg aztan plane nem.
2021. aug. 6. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

Én az ilyen csajok miatt kezdtem el kiégni.

A többség a szőke herceget keresi,de a kisujját alig mozdítja hogy legyen valami.

Csak regisztrál a Tinderre,aztán hátradőlve várjatok a csodát.

A pasik vért izzadva sokszor egy randit alig tudnak összehozni,a csajoknak meg az a legnagyobb gond hogy sokan írnak.

Pofám leszakad

2021. aug. 6. 18:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18 nem érted, nem azzal van a baj ha nem akarsz mégse beszélgetni a másikkal, megeseik. A baj azzal van hogy a tindert rengeteg lány kb arra használja hogy néha felnézzen, gyűjtsön pár matchet, váltson két mondatot aztán megunja és lelépjen. És ezzel

- rosszat tesznek maguknak mert kiégnek, folyton csak depiznek azon hogy nincs normális férfi, de közben esélyt sem adnak senkinek

- rosszat tesznek a férfiaknak mert ghostolják, törlik őket, rombolják az önbizalmukat

- és rosszat tesznek a többi nőnek, mert a csalódott, kiégett férfiak vagy befásulnak vagy frusztráltak és agresszívek lesznek

Szóval tekinmtélyes részben az ilyen felhasználók okozzák, hogy sz.rok ezek a platformok

2021. aug. 6. 22:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!