Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már, hogy depressziós lesz a társkereső oldalaktól?

10: na meselj, hol ismerkedik?
kitalalom: hobbi, ismerosok, ugye? legyszi mondj meg egy par nesze-semmi kozhelyet!

Akkor ne használd.....
Abba gondolj bele, hogy olyan ember is használja a társkeresőt aki 2 hetente kap 1 levelet, nem napi 20-at. Ha igényeid vannak, akkor legyen kitartásod is keresgélni, hiszen saját magad támasztasz olyan elvárásokat aminek sok ember képtelen megfelelni.
Én soha nem használtam ilyen alkalmazásokat, de a bátyám igen és ő is küzd ezzel, nagyon gyakran depis. Veszi a fáradságot és minden nőnek ír aki tetszik neki és kb 10% reagál valamit, ez sokkal kiábrándítóbb tud lenni mint az hogy kik jelölnek be. neked semmi dolgot nem kell tenned mint türelmesen várni és keresgélni, mások pedig azért imádkoznak hogy 1 ember bejelölje vagy válaszoljon neki.

14# Love.hu?? Az még létezik? Már 10 éve is alig volt ott valaki.
Az Elsőtalálkozás.hu-n kívül szerintem minden más felesleges időpazarlás.

Én az ilyen csajok miatt kezdtem el kiégni.
A többség a szőke herceget keresi,de a kisujját alig mozdítja hogy legyen valami.
Csak regisztrál a Tinderre,aztán hátradőlve várjatok a csodát.
A pasik vért izzadva sokszor egy randit alig tudnak összehozni,a csajoknak meg az a legnagyobb gond hogy sokan írnak.
Pofám leszakad

18 nem érted, nem azzal van a baj ha nem akarsz mégse beszélgetni a másikkal, megeseik. A baj azzal van hogy a tindert rengeteg lány kb arra használja hogy néha felnézzen, gyűjtsön pár matchet, váltson két mondatot aztán megunja és lelépjen. És ezzel
- rosszat tesznek maguknak mert kiégnek, folyton csak depiznek azon hogy nincs normális férfi, de közben esélyt sem adnak senkinek
- rosszat tesznek a férfiaknak mert ghostolják, törlik őket, rombolják az önbizalmukat
- és rosszat tesznek a többi nőnek, mert a csalódott, kiégett férfiak vagy befásulnak vagy frusztráltak és agresszívek lesznek
Szóval tekinmtélyes részben az ilyen felhasználók okozzák, hogy sz.rok ezek a platformok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!