Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért lesznek agresszívak, ha elutasítják őket?
Ha minden alkalommal ez van, hozzá is szokhattál volna már :P (tekintsünk el attól, hogy ha mindenki elutasít, akkor rosszul csinálsz valamit).
Sikertelen állásinterjún is hisztiztek?
jaj istenem de cuki vagy 33
egy állásinterjún nem vágják a pofádba, hogy "csóró lúzer, takarodj zsebhokizni, mert nem keresel nettó 300 at"
A nők meg amúgy hisztiznek már azon, ha valaki nem úgy tesz, ahogyan elvárják. Pali nem ír napokig, mert elfoglalt? haha nő sosem fog kezdeményezni, inkább megsértődik és szó nélkül lelép
33 elárulom neked, hogy a pasiknak is vannak érzéseik. Igen, a gyakori elutasítás is eshet rosszul, lehet megalázó érzés és fájhat. Ha szerinted a férfi dolga nyelni a sok negatív visszacsatolást, akkor marhára nem tanácsolom, hogy kapcsolatba kezdj, mert sekélyes vagy és tudatlan.
Részben a sok elfolyott érzés és ki nem adott negatív energia miatt lesz sok férfi alkesz, vagy hirtelen pattan el a cérna.
34
Nekem egyszer a pofámba vágták hogy mivel középsuliban fel voltam mentve helyesírásból (onnan tudták, hogy benne van az érettségimben) ezért szerintük alkalmatlan lennék a munkára (nem is tudom hogy akkor minek hívtak be) és ne is maradjak a teszt írásra (egyszerű csomagolói állás lett volna) meg azt is hozzátették hogy biztos csak kegyelemből engedtek át érettségin (miközben csak 1 kettesem volt, az is matek)..
Egy állásinterjún is tudnak durvák lenni..
37
Azerz mert szociopata vagy, aki lenyeli az erzeseit.
36
Ennyi a nagy elutasitas?
Ha leirnam hogyan alaznak szet a "maganyos" nok, egy ilyen allasinterjun rohognek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!