Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért lesznek agresszívak, ha elutasítják őket?
"szerintem ha az embernek van agya"
100 emberből 3-nak?
A többinek egója van.
"Kérem, írjatok pár példát normális visszautasításra, nehogy kiderüljön, hogy csak félreértettem a nőket, köszönöm!"
Randi után:
"Bocsi, jót beszélgettünk, de úgy érzem, nem tudom elképzelni kettőnket együtt hosszútávon."
"Ok, kár mert én is jól éreztem magam, jó keresgélést, szia!"
Azért ez nem mindenkire jellemző......
Azt mondanám hogy kétségbe esnek mert nincs éppen B verzió és azt hiszik hogy ha dominánsabban lépnek fel akkor a másik fél esetleg megváltoztatja a véleményét.
Mondok erre viszont egy érdekes helyzetet. Egy szórakozóhelyen ül 3 nő egymás mellett és az egyik szebb mint a másik. A férfi odamegy az elsőhöz aki visszautasítja, majd azonnal fordul a másik felé aki kikéri magának hogy nem hozzá ment oda elsőnek miközben a harmadik már távozik mert szóba sem akar állni vele. Szóval ilyen esetben például a mindent vagy semmit érvényesül és ezért lehet a kelleténél rámenősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!