Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas hogy a nők ennyire agresszívan mindent a korukhoz és a magasságukhoz igazítanak a társkereséskor?
Legyen 1 vagy két évvel idősebb és 5 vagy 6 cm-vel magasabb.
Minden más nem hozzájuk illő.
Mi az érdekes abban ha páratok egy az egyben ugyan olyan mint ti?
Komolyan el fogunk majd jjutni arra a szintre hogy barna hajú zöld szemű nőnek csak barna hajú zöld szemű férfi lesz jó.
Nézd, a társkereső egy olyan platform, ahol az embernek több ezer potenciális jelölt közül van lehetősége válogatni. Akkor hadd keresgéljen már olyanok között, akik minden szempontból ideálisak számára.
Vagy ha ez nem tetszik, akkor ismerkedj élőben, ott egész más szűrők érvényesülnek.
De én ezt nem értem hogy miért ez az ideális nekik?
Nem véletlenül találták ki az "ellentétek vonzzák egymást" mondást.
Akkor miért kell a nőknek hogy ennyire hasonlítson rájuk a párjuk?
3-as nyílván nem azt mondom hogy járj 15 éves 160 cms fiúval. Azt se hogy 75 éves 230 cm-sel.
De pl most ha 19 vagy és 175 cm akkor mi a gond egy 27 éves 190 cm-s férfivel pl?
Hát szerintem teljesen érthető, ha valaki pl nem akar 170 cm-es 56 kg-s nőként egy 160 cm 50 kg-s pasit. Vagy 30 évesen 21 éveset.
Szerintem ez nem szánalmas. Azt nehezen hiszem el, hogy 1-2 év vagy 1-2 cm nem fér bele.
Nem, szerintem az a szánalmas, hogy minden por.bafin.gó, 160 centis tacskó emiatt nyekereg.
Az ellentétek vonzzák egymást, ezzel egyetértek. Pont azért járok 155 centis nőként 185 centis, vagy magasabb pasival. :P
Egyébként nyugi, majd 35 fölött változnak a paraméterek, és akkor olyanokkal jönnek össze, aki legalább 2-3 évvel fiatalabb. :D
Tudod, a pi.na nem jótékonysági intézmény, akármilyen szomorú is ez neked, senkinek sem kötelessége csak azért összejönni veled, hogy neked is jusson!
Komolyan lassan ott tartunk, hogy utcai tüntetés lesz azért, hogy az alacsony, sovány, kövér, csúnya, csóró, csöves stb. pasiknak is juttasson az állam havonta kétszer valami plázapi.csát, mert az mindenkinek jár!
155 cm-sen 185 vagy afölött, na ez már tetszik.
Kár hogy nem így gondolkodik az összes nő.
Viszont ha mondjuk te most 21 vagy akkor egy 26 éves már tuti túl osk neked.
Tegnap tarskereson lattam egy pali adatlapjat. O maga 164 centi, kopasz, mackos egyebkent eleg sarmos pasi volt. Mit keresett? Elvaras volt, h nala magasabb no legyen.
De nyaron randiztam egy palival, akinel 4-5 centivel magasabb voltam, o is elmondta, h magasabb noket keres (en 162 vagyok amugy, es nem keresem a magas palikat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!