Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas hogy a nők ennyire agresszívan mindent a korukhoz és a magasságukhoz igazítanak a társkereséskor?
Legyen 1 vagy két évvel idősebb és 5 vagy 6 cm-vel magasabb.
Minden más nem hozzájuk illő.
Mi az érdekes abban ha páratok egy az egyben ugyan olyan mint ti?
Komolyan el fogunk majd jjutni arra a szintre hogy barna hajú zöld szemű nőnek csak barna hajú zöld szemű férfi lesz jó.
Lehetséges. Nekem már volt 198 cm magas barátom, nem zavarta :D Sőt, az egyik barátnőm olyan 160 cm körül van, neki is volt más 2 m körüli pasija.
Ha valakit zavar, hát zavar, ez van.
Mondjuk picit nekem is kényelmesebb most, hogy csak pár centivel magasabb a barátom :D nem csak sámliról tudom megcsókolni :D
Kedves kérdező. Sz*rd már le, hogy szánalmas-e, vagy sem. Mit kell ezzel foglalkozni? Kell neked olyan nő, aki ilyen kritériumokat szab és komolyan is veszi? Aki neked bejön, írj neki egy normális üzenetet (ne sablont) és vagy válaszol vagy nem. Ez a kérdés ugyanolyan gyerekes sértődöttségre vall, mint az, aki ilyen kritériumokat támaszt.
28F
Ez jó nagy hülyeség. Inkább úgy mondanám, hogy legyen nálam kb 0-8 évvel idősebb és kb 5-25 centivel magasabb. Ez azért már elég sok férfinak enged teret :)
Nem is beszélve arról hogy én sötétebb hajú/bőrű/szemű vagyok és a világosabb hajú srácok jönnek be kicsit jobban (de persze egy sötét hajú srácot sem küldök el csak emiatt)
21/L, 172 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!