Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas hogy a nők ennyire agresszívan mindent a korukhoz és a magasságukhoz igazítanak a társkereséskor?
Legyen 1 vagy két évvel idősebb és 5 vagy 6 cm-vel magasabb.
Minden más nem hozzájuk illő.
Mi az érdekes abban ha páratok egy az egyben ugyan olyan mint ti?
Komolyan el fogunk majd jjutni arra a szintre hogy barna hajú zöld szemű nőnek csak barna hajú zöld szemű férfi lesz jó.
Kérdező, még mindig nem magyaráztad meg, hogy ha a pasim 5-6 centivel magasabb nálam, meg 1-2 évvel idősebb, akkor hogy a túróba lenne már egy az egyben ugyanolyan, mint én? :DDD
Amúgy meg ez ilyen "így illik" dolog, hogy a pasi legyen magasabb. Nekem is nagyon fura lenne nálam alacsonyabb sráccal.. De az, hogy 2 méter, vagy 174 cm, az már marhára nem számít. Azt meg azért mondják sokan, hogy legyen a pasi idősebb, mert később érnek. Attól még a legjobb barátnőmnek pl nála egy évvel fiatalabb pasija van, anyukám is idősebb 4 évvel, mint apuk, én meg akkor tudtam meg a barátom korát, mikor már 1 hete együtt voltunk, nem számított előtte :D
Viszont tényleg megmagyarázhatnád, hogy miért "egy az egyben ugyanolyan" a párom attól, hogy 1 évvel idősebb nálam, és 5 centivel magasabb :D
Komolyan nem értem, miért kell ezen folyamatosan háborogni.
Szerintem is meglepő, ha valaki ennyire szűk tartományokat ad meg, vagy olyan dolgokon lovagol, mint a szemszín, hajszín stb.
De könyörgöm. Egy kapcsolatnál szerintem az egyik legfontosabb dolog a hasonló értékrend. Ha látok valakit, aki esetleg tetszene, de ki van írva az adatlapjára, hogy csak és kizárólag 170 cm-nél magasabb, vékony testalkatú, legalább C-s mellű hölgyekkel ismerkedne, akkor letudom annyival a dolgot, hogy nem egymást keressük és kész. Neki ez fontos, nekem nem, szóval baromira más az értékrendünk, ami egy kapcsolatnál meglehetősen jelentős probléma. Nem kezdek el kérdéseket kiírni arról, hogy hogy lehet ekkora barom, hogy csak magas, vékony, nagymellű nőkkel ismerkedik.
Jajj, hát persze, mert te szívesen ismerkednél olyan nővel, aki hónaljstiftnek tudna használni, 50 kilóval nehezebb nálad (és ne kezdd el, hogy az egészsége miatt...), és ráadásul 10 évvel idősebb!
Pont úgy meg tudod mondani pár számadat alapján, hogy adott nővel lenne-e kedved tovább ismerkedni, vagy sem.
Nem kell ez az álszent duma, hogy a nők tehetnek még az esős időről is, a pasik meg szegények csak szívnak!
Egyébként kapcsold ki a gépet, mert csak agyrákot kapsz a gammasugárzástól, és élőben láthatsz olyan párokat, ahol egyik paraméter sem talált, mégis évek óta boldogok együtt!
Hahaha kérdező, köszi a privátot, most már annál is inkább tudom, hogy igazam volt :D
11-es
"Amúgy meg ez ilyen "így illik" dolog, hogy a pasi legyen magasabb. Nekem is nagyon fura lenne nálam alacsonyabb sráccal.. De az, hogy 2 méter, vagy 174 cm, az már marhára nem számít."
Lehet, a másik oldalnak számít. Ki akar egy 1-2 fejjel alacsonyabb emberhez lehajolgatni? Olyan, mintha nem is a barátnője lenne hanem a lánya... én ilyenből nem kérek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!